In boter gepocheerde kreeftenstaart met eikhazen, merg, Rode-wijn-kreeft saus, zoete wortel en pareluitjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 82 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Paddestoelflans En Paddestoelsalade Met Amandelen • Voor 4 • Winter

Een recept uit Onno Kleyn - Elke dag lekker eten

Bouillon van zeeslakken uit de Faröer met ingelegd zuur

Een recept uit  - Story on a Plate

Mushroom Marmalade

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Pakketjes met wilde paddestoelen

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty