Blanquette de veau (zwezerik en kalfsvlees met roomsaus en wortelgarnituur)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 141 in Sous vide .

Soort:
stoofgerecht / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groene tortellini met vlees- en ricottavulling

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Côtes de veau à la crème - Kalfskoteletten met champignon-roomsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Zalm Lasagne - Mijn Recepten

Mark ter Weele / diverse

Rahmbeuscherl mit warmem Räucheraal - Ragout van kalfsingewanden met roomsaus en gerookte paling

Een recept uit  - Deutsche Küche