Confit van Moulard Eendenlever met zilverui, radijs, korianderzaad en groente a la Grecque

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 192 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hert met eendenlever en dadelcompote, tataki van

delicious. magazine - 2007-13

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Met mangogelei gemarmerde eendenlever met mango, Savagnin, kerrie, geroosterde amandelen en salsa

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Eendentartaar van het mes

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes