Gepocheerde Moulard eendenlever met concord-druiven, selderij, gezouten nougatine van Virginiapinda's, bananenpuree en Pedro-Ximenez sherryazijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in Sous vide .

Gang:
voorgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wateetons Wetenschap: Je puberdochter de les lezen: de banaan-editie

Een recept uit Meneer Wateetons

Bosch Silent Mixx Blender + Winactie

Een recept uit Betina Oostveen

Fruitsalade 1

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bosch Silent Mixx Blender + Winactie

Een recept uit Betina Oostveen