Dubbele kotelet van gestreepte zeebaars en persillade met zwartoogbonen en saus van grove mosterd

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 100 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsschenkel met ansjovis - rouelle de veau à l'anchois

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Gebakken kip - poulet sauté à la barthelasse

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Gebakken garnalen - crevettes grises à la persillade

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Geroosterde varkensrollade met olijven en ansjovis - rôti de porc à la toulonnaise

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence