Musquée de Provence, gesauteerde spruitjes, koningsoesterzwammen en siroop met truffel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wortelgarnituur

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Galette met koningsoesterzwammen

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Koningsoesterzwam met gesmolten buikspek, sjalot en daslook

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Spiesjes paddenstoel

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ