Gekarameliseerde venkel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Sous vide .

Soort:
sous-vide / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rundertartaar en klaverzuring, dragon en jeneverbes

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Leneseleves nemesvámosi módra - Linzensoep à la Nemesvámos

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Salade van parelgort en paddenstoelen met krokante uien en uien met karwijzaad

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Geschmortes Kaninchen mit Kümmel und Senf - Gesmoord konijn met karwijzaad en mosterd

Een recept uit  - Deutsche Küche