Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rutabaga mostarda

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, koolraap, kurkuma, mierikswortel, colman's mosterdpoeder, mosterdzaad en siroop

Soort:
sous-vide / mosterd
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Persillade

Ingrediënten:
ingelegde citroen, coquilles, crème fraîche, polyfosfaat, room en zeebaars afsnijsel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Cashewnotenijs

Ingrediënten:
siroop, cashewnoten, eidooier, glucose, geatomiseerd, koolzaadolie, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Avocadocoulis

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Appelmoes

Ingrediënten:
granny smith, citroensap en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Croutons

Ingrediënten:
geklaarde boter en brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
eidooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kappertjes

Ingrediënten:
kappertjes, olijfolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken à la barigoule

Ingrediënten:
artisjokharten, kalfsfond, blank, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide / groente