We hebben 53 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Bartje Boemboe , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Boemboe’s zijn het geheim van de Indonesische keuken. Ze geven elk gerecht een bijzonder, eigen karakter. In de winkel van Bartje Boemboe maken Bart en Jojo boemboe’s volgens de recepten van hun oma’s: geurig en puur en zonder kunstmatige toevoegingen. De familierecepten gaan terug tot moeders, oma’s en zelfs overgrootmoeders. Natuurlijk zijn deze door de jaren aangepast; verfijnd en verbeterd. Daarnaast hebben Indische vrienden recepten aangedragen en door het reizen naar Java, Lombok en Balie werden nieuwe recepten ontdekt. In dit fraai vormgegeven kookboek geeft Bartje Boemboe een aantal recepten gebaseerd op de overheerlijke boemboe’s. De boemboe’s kunnen worden besteld via de website maar in het boek wordt uiteraard ook verteld hoe je ze zelf kunt maken. Net als op de website worden complete menu’s gepresenteerd en de vele tips en adviezen maken het een compleet geheel. De leuke vormgeving en de vele foto’s zorgen voor een modern kookboek met een kwinkslag naar de nostalgie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Bartje Boemboe
Een greep uit de 53 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en
zout en peper
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: aardappel, bananenblad, bloemkool, ei, eieren, ei, gefruite uitjes, groenten, ijsbergsla, katjangsaus, komkommer, komkommer, kroepoek, ijsbergsla, lente-ui, lente-uitjes, pindakaas, pinda’s, rijst, sperziebonen, taugé, vet, water, water, wijn, witte kool en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: bananenblad en vis
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en
zout en peper
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: lomboks, olie, rawits, sambal, sjalotten, knoflook, tomaat, trassi, zeezout en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: chocola en spekkoek
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: bouillon, bouillonblokje, djahé, knoflook, kousenband, lomboks, olie, salamblaadje, sjalotten, tahu, tempeh, knoflook, tomaat en water
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: banaan, bouillon, chardonnay, chocolade, djinten, fruit, gewürztraminer, gula djawa, ketjap, ketjap manis, kip, knoflook, limoen, limoensap, lomboks, merlot, olie, rawits, rode wijn, salamblad, sereh, sjalotten, tamarinde, knoflook, tomaat, tomaten, tomatenpuree, trassi, tropisch fruit, varkensvlees, water, wijn en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: tahu
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: bananenblad en rijst
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, bamboe, fruit, garnalen, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, langkorrelige rijst, laos, lombok, olie, rawit, rijst, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, knoflook, trassi, water, water, witte rijst en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: djahé, djinten, ei, eiwit, garnaal, gula djawa, half-om-halfgehakt, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, limoenen, pangsitvellen, peper, prei, sambal, selderij, tomaten, wontonvel en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, fruit, tomaat, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, knoflook, kokos, kunyit, laos, lombok, maïzena, meel, zout, olie, salamblaadjes, sambal oelek, sjalotten, tempeh, knoflook, tomaat, tomaten, trassi, vanillepoeder, vanillestokje, water en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en
zout en peper
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: komkommer
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: bawang goreng, bloem, eieren, ei, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokos, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, limoensap, lombok, olie, omelet, pandanbladeren, pannenkoeken, pinda’s, selderij, tahu, taugé, knoflook, uien, water en
zout en peper
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: asem, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kokosmelk, kokosmelk, limoen, lomboks, olie, peper en zout, rawits, rode uien, sambal, serehstengels, sjalotten, knoflook, trassi, ui, water, zout,
zout en peper en zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Toon alle 53 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Aerial Media Company
ISBN13
9789402600834
ISBN10
9402600833