Tagliatelle van inktvis (sepia) en Hawaiiaans hart van perzikpalm, witte nectarine, paprikaconfetti en inktvisinktvinaigrette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citruspoeder

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Lemon zest infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Vijgenconfituur (Onderdeel van vijgen)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Lemon oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]