Chaud-Froid van Moulard eendenlever, musquee de Provence, granaatappelsaus, blaadjes Mizuna, amandelkruimel en crumble en puree van gemberkoek

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 202 in Sous vide .

Gang:
voorgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Glaçage à l'abricot - Abrikozenglazzuur met amandelen of gekonfijte vruchtjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Marsepein - 2de manier: geroosterde methode

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Marsepein

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Abrikozenbonbons

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek