Pressé van konijn met spek, langzaam gepocheerde royal Blenheim abrikozen, konijnenlevermousse en groene pistaches

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 134 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schouderham met abrikozen

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Gevulde butternutpompoen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Vulling 6: abrikozen en gember (gevulde kip)

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek