Champagneazijn

Champagneazijn wordt beschouwd als azijn.

Alternatieve naam: champagne-azijn.

Zoek naar champagneazijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met champagneazijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste champagneazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient champagneazijn:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe groenten

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, champagneazijn, dijonmosterd, doperwtjes, groene asperges, kalamataolijven, mayonaise, radijsjes, sjalot, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Sinaasappel-tijmazijn

Ingrediënten:
champagneazijn, sinaasappel en tijm

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Truffelsaus

Ingrediënten:
champagne-azijn, kalfssaus, madeira en truffel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rijst

Ingrediënten:
champagne-azijn, druivenpitolie, mirin en rijst

Soort:
sous-vide / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Siroop met truffel

Ingrediënten:
champagne-azijn, glucose, suiker en truffelsap

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce soubise

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, koolzaadolie, room en witte ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Jonge zoete uien

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, olijfolie en zoete ui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesmoorde radijzen

Ingrediënten:
champagne-azijn, gemberwortel, laurier, olijfolie, radijs, flambeau, radijs, franse en radijs, ijskegel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
bieslook, champagne-azijn, krulsla en olijfolie

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
champagne-azijn, crème fraîche, kalfsfond, blank, mergvet, peperkorrels, sjalot, tijm en xanthaangom

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Invincible Vinaigrette

Ingrediënten:
champagne-azijn, dijon-mosterd, kweepeerazijn, olijfolie, perensap, pistache-olie, propyleenglycolalginaat, vloeibare sojalecithine en walnootolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cherry Vinaigrette

Ingrediënten:
champagne-azijn, dijonmosterd, hazelnootolie, inmaakvocht van gepekelde kersen, kamilleolie, olijfolie, zwarte kersen en xanthaangom

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce Perigourdine

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, truffel en wittetruffelolie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente