Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Modernist Cuisine [2]

Techniques and Equipment

Een boek van Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young

We hebben 206 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [2], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [2]

Een greep uit de 206 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Brown Beef stock

Ingrediënten:
laurier, niervet, ossenstaart, peterselie, port, rood, prei, rode wijn, rund-halslap, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Oxtail Consomme

Ingrediënten:
champignons, gin, kalfsmerg, laurierextract, lavasblad, olie, ossenstaart, runderfond, bruin, rundergehakt, selderij, steranijsextract, supermethylcellulose® sga159, uienjus en ui, spaanse

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Brown Veal Stock

Ingrediënten:
boter, kalfbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, vodka, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Thai stock

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gember, kippenvleugel, knoflook, kokosnootwater, kool, koriander, lenteui, sjalot, thaise basilicum, varkensgehakt en varkensrib

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Sous Vide Ponzu

Ingrediënten:
bonitovlokken (katsobushi), kombu rishiri, mirin, rode rijstazijn (yusen), sake, sojasaus, tamari, sojasaus, usi-kuchi-shoyu, sudachi (japanse limoen) en yuzu

Soort:
fruit
Toon alle 206 recepten in dit boek