Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Modernist Cuisine [2]

Techniques and Equipment

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 206 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [2], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [2]

Een greep uit de 206 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Sous Vide Ponzu

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu rishiri, mirin, rode rijstazijn, sake, tamari, sojasaus, usi-kuchi-shoyu, sudachi (japanse limoen) en yuzu

Soort:
fruit
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Ham Broth

Ingrediënten:
gelatine, ham, pata negra, knoflook, madeira, zwarte peper, prosciutto, sherryazijn, fino sherry, sjalot en xanthaangom

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Spiced Chili Oil

Ingrediënten:
chipotlepeper, gedroogde chilipeper, foelie, kaneelstokje, korianderzaad, olie, steranijs en venkelzaad

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Thai stock

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gember, kippenvleugel, knoflook, kokosnootwater, kool, koriander, lente-ui, sjalot, thaise basilicum, varkensgehakt en varkensrib

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Mushroom Jus

Ingrediënten:
champignons, konjac, miso, paddestoelenfond, witte port, sherryazijn, fino sherry, sjalot, tamari en tijm

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

House Bitters

Ingrediënten:
anijszaad, burdock (klit), gentiaanbloem, gedroogde heidebloesem, kaneel, kruidnagel, kumquat, sinaasappelzest, vanille en wodka

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Toon alle 206 recepten in dit boek