45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroensap en lichees uit blik
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, morieljes, bladpeterselie, sjalot, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: boter, knoflook, peultjes, sjalot, tomatenschil, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, champignons, droge witte wijn, knoflook, sjalotten, venkel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: araguani-chocolade, framboos, frambozengelei, melk, munt en room
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / groente
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: fleur de sel, harissasaus, olijfolie, tonijnmoten, venkelcompotte, venkelgarnituur en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, fleur de sel, gember, groentebouillon, kaneel en poedersuker en muskaatpompoen
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gelatine, kardemompeulen, mangopulp, marsepein, passievruchten en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, ei, gist, kruidenmengsel grande caravan, melk, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Frans / Deens
Ingrediënten: gele paprika, rode paprika en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: citroengras, courgette, eiwit, enokipaddestoelen, fleur de sel, garnalenfond, garnalenkoppen, garnalenpantsers, gember, korianderblaadjes, peultjes, prei, rode chilipeper, shiitakes, taugé, venkel en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: fleur de sel, gevogeltefond, jonge artisjokken, olijfolie, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501