45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ananasblokjes, boter, cayennepeper, mangoblokjes, mango, rode ui, roze peper en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: kruiden
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, polenta-griesmeel, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: edelsauer px azijn van gegenbauer, gelatine, lamsfond en oude sherry-azijn
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: citroengras, gember, gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tijm, varkensbuik, varkensvlees, zout en zwoerd
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, cacaopoeder, maïzena, poedersuiker, speculaaskruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, lente-ui, olijfolie, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, eendenlevercroutons, eendenleverflan, fleur de sel, garnituur voor schorsenerenvelouté, geklopte room, gemalen zwarte peper, knoflook, lichte gevogeltefond, room, schorseneren, sjalotten en truffeljus
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: boter, druivensuiker, guanaja-chocolade en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: geleisuiker, physalispuree en sinaasappelsap
Keuken: Frans
Soort: vegan / jam
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: fleur de sel, gevogeltefond, jonge artisjokken, olijfolie, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501