45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gevogeltefond, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, rozemarijn, sjalot, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, périgord-truffels, pijnboompitten en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroengras, droge witte wijn, gember, pimentkorrels, sjalot, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peperkorrels, sjalot, tijm, venkel en venusmosselen
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: bloem, ei, gist, kruidenmengsel grande caravan, melk, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Frans / Deens
Ingrediënten: druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper
Keuken: Frans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, knolraap met groen, rapen, rode biet, wasabipasta, wortel, zout en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: agargelei, iotagelei, kardemompoeder, koffie-air en kokosvlokken
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: boter, casinobrood, gemalen komijnzaad, koriander, olijfolie, pecannoten en walnoten
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: araguani-chocolade, framboos, frambozengelei, melk, munt en room
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eendenlever, fleur de sel, ingelegde groene walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / noten
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501