45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, gelatine, mandarijnensap en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, champagnevinaigrete, doperwten, gekookte rivierkreeftjes, groene asperges, groentebouillon, lente-ui, minimaïskolven, pesto van wilde kruiden, peultjes, rode shisocress, tuinbonen, wortel, wortelgroen en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, butternutpompoen, gekarameliseerde hazelnoten, gevogeltefond, knoflook, muskaatpompoen, pijnboompitten, pompoenpitten, room, sjalotten, suiker en tijm
Keuken: Frans / Duits
Soort: noten en zaden / groente
Ingrediënten: bieslook, boter, fleur de sel, geklaarde boter, jeneverbessen, knolraapjes, laurier, ossenhaas, prei-cannelloni, rode wijn, runderfond, rundermerg, sjalot-truffelkorst, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, carabinero-gambas, gekarameliseerde hazelnoten, groente-truffelvinaigrette, kreeftcorail, perigordtruffels, reuzengarnalen, topinamboerpuree en truffeljus
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Ingrediënten: arachideolie, broccoli, cashewnoten, fleur de sel, knoflookchips, oestersaus, preiwit, rode chilipeper, sesamolie en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: amandelmeel, anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, rietsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: boter, espressopoeder, ijs, melk, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basissaus voor tonijn, basmatirijst, boter, champignons, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbroodpoeder, fleur de sel, kalfsfond, pijnappelpitten, sjalot, tonijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappel, fleur de sel, nootmuskaat, prei, rundermerg, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, knolselderij, melk, nootmuskaat, room, slagroom, truffeljus, truffelschillen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501