45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, knolraap met groen, rapen, rode biet, wasabipasta, wortel, zout en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompoeder, kerriepoeder, room, suikeroplossing, valrhona guanaja en vanillepoeder
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: kleine inktvisjes, olijfolie, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, droge witte wijn, gemalen kardemom, golden delicious, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, peultjes, sjalot, tomatenschil, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bananen, bruine rum, limoensap, mangopulp, passievruchtensap, rietsuiker en vanillemerg
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: ananas, exotisch vruchtensap, kaneelstokje, mango, pasievruchtenpuree, roze grapefruitsap, sinaasappelschil, stemgember, suikeroplossing, vanillepoeder en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, casinobrood, gemalen komijnzaad, koriander, olijfolie, pecannoten en walnoten
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: edelsauer px azijn van gegenbauer, gelatine, lamsfond en oude sherry-azijn
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aardappel, boter, fleur de sel, foie gras, peper, raapsteeltjes, sjalottenconfiture, verbena en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: groente
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroenrasp, citroenverbena, korianderblaadjes, lavendelnaalden, pepermuntblad, roze grapefruitsap, rozemarijnnaalden, suikeroplossing, water en wijnruit
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501