45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: algenschuim en garnituur, bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, geklaarde mosselfonds, knoflook, olijfolie, pernod, sjalotten, tijm, venusschelpen, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompoeder, kerriepoeder, room, suikeroplossing, valrhona guanaja en vanillepoeder
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, balsamicoazijn, boter, brandewijn, cognac, eidooier, eiwit, espresso, fruit, koffie, kruiden, rum, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: kipfilet, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, knoflook, olijfolie, ricard, room, rozemarijn, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbroodpoeder, griesmeel, melk, slagroom, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: tomaten
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: breedbladpeterselie, court-bouillon, garnalenkoppen, garnalenstaarten, knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, fleur de sel, groene asperges, suiker, truffelpesto en witte asperges
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, oude balsamicoazijn, rode basilicum, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Noord-Afrikaans
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, droge witte wijn, gemalen kardemom, golden delicious, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, nootmuskaat, room, topinamboer en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: citroengras, courgette, eiwit, enokipaddestoelen, fleur de sel, garnalenfond, garnalenkoppen, garnalenpantsers, gember, korianderblaadjes, peultjes, prei, rode chilipeper, shiitakes, taugé, venkel en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501