45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: boter, gedroogde tomaat, kardemompoeder, lange peper, staartpeper en tomaat
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: breedbladpeterselie, court-bouillon, garnalenkoppen, garnalenstaarten, knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappel, fleur de sel, nootmuskaat, prei, rundermerg, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: droge witte wijn, honing, rabarber, rabarberpuree en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, suiker, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: kruiden
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroengras, droge witte wijn, gember, pimentkorrels, sjalot, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: esdoorn-limoenvinaigrette, fluitenkruid, vogelmuur, waterkers, zout, zuring en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: fleur de sel, gevogeltefond, jonge artisjokken, olijfolie, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, champagneazijn, dragonstelen, fleur de sel, gelatine, knoflook, koriander, pesto genovese, pruimtomaat, rozemarijn, witte balsamicoazijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Ingrediënten: bleekselderij, courgette, fleur de sel, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode basilicum, rozemarijn, selderijblad, sjalot, tijm, witte wijnazijn, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groentevulling
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501