45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: groentefond, kalfsfond, kippenfond en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, olijfolie, peper en uitgeperste tomaten
Keuken: Frans
Ingrediënten: buffelmozarella, fleur de sel, olijfolie, pesto genovese, witbroodkruim, zeebarbeelfilet, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, dillestelen, droge witte wijn, garnalenkoppen, knoflook, korianderkorrels, olijfolie, peperkorrels, prei, saffraandraadjes, steranijs, tomaten, tomatenpuree, venkel, visfond en wortel
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroenschil, kaneelstokje, kersensap, lavendel, rozemarijn, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, druivensuiker, guanaja-chocolade en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: gevogeltefond, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, rozemarijn, sjalot, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: citroengras, gember, gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tijm, varkensbuik, varkensvlees, zout en zwoerd
Keuken: Aziatisch / Frans
Ingrediënten: artisjokbodems, courgette, gefrituurde basilicumblaadjes, gele paprika, gesmoorde tomaten, knoflook, olijfolie, paprikapesto, rozemarijn, tijm, tomatencompote, tomaten en pestogelei, zout, zwarte olijven, zwarte olijventapenade en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fruitcocktail, kaneelstokje, limoenschil, mangosorbet, nootmuskaat, steranijs, suiker en tamarillos
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbrood, gladde peterselie, knoflook, olijfolie, sjalotten, spek, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: gedroogde paprikaschil, gember, olijfolie, peper, witbroodkruim en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, cacaopoeder, maïzena, poedersuiker, speculaaskruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: limoensap, mango en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, peultjes, sjalot, tomatenschil, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501