45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kipfilet, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fleur de sel, gember, kippenbout, la ratte aardappel, olijfolie, prei, sjalot, tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, fleur de sel, groente, laurier, polenta, rozemarijn, runderbouillon, runderwang, tijm en truffelsaus
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: esdoorn-limoenvinaigrette, fluitenkruid, vogelmuur, waterkers, zout, zuring en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: bloem, ei, gist, kruidenmengsel grande caravan, melk, olijfolie, suiker en zout
Keuken: Frans / Deens
Ingrediënten: boter, bruine kalfsfond, cognac, madeira, perigordtruffels, port, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, kaneel en poedersuker, spekulaaskruim en -krokant, williamsperen en witlof
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / groente
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbroodpoeder, griesmeel, melk, slagroom, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: getruffelde runderjus, pepermengsel, runderribstuk en smoorgroente
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, melkgelei, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, nootmuskaat, room, topinamboer en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boekweithoning, fond, kastanjehoning, peper, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501