Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

45 geniale rezepten

Der Feinschmecker bookazine nr. 9

Een boek van Harald Wohlfahrt

We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.

- meer dan 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit 45 geniale rezepten

Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Truffelsaus

Ingrediënten:
boter, bruine kalfsfond, cognac, madeira, perigordtruffels, port, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

tomatencompotte

Ingrediënten:
fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente / boter en olie
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Mini muscovada-savarins

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Lunch uit 45 geniale rezepten:

Tomaten-teller `Dollase` - Tomatenschotel

Ingrediënten:
basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles / groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Polenta

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbroodpoeder, griesmeel, melk, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Fruitcocktail

Ingrediënten:
baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / fruit
Toon alle 207 recepten in dit boek