45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gefrituurde basilcumbladeren, gele minipaprika, knoflook, laurier, miniartisjokken, miniaubergine, minicourgette, minivenkel, olijfolie, olijfvinaigrette, parmezaanse kaas, rode minipaprika, rozemarijn, sherry-struiktomaten, shiitake, tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompoeder, kerriepoeder, room, suikeroplossing, valrhona guanaja en vanillepoeder
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokbodems, courgette, gefrituurde basilicumblaadjes, gele paprika, gesmoorde tomaten, knoflook, olijfolie, paprikapesto, rozemarijn, tijm, tomatencompote, tomaten en pestogelei, zout, zwarte olijven, zwarte olijventapenade en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: agaragar, boter, chocoladeschilfers, koffie-karamelcrème, noten en specerijen
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: acaciahoning, citroen-olijfolie, citroensap, fleur de sel, herbes de provence, olijfolie, tijmblaadjes en tomaten
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, citroensap, suiker, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: carabinero-gambas, citroengras, fleur de sel, garnalenfond, geklaarde bouillon met garnituur, gember, korianderstengel, reuzengarnalen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aardappel, boter, fleur de sel, foie gras, peper, raapsteeltjes, sjalottenconfiture, verbena en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, oude balsamicoazijn, rode basilicum, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Noord-Afrikaans
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: groentefond, kalfsfond, kippenfond en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501