45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, knoflook, olijfolie, ricard, room, rozemarijn, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, olijfolie, peper en uitgeperste tomaten
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, fleur de sel, gember, groentebouillon, kaneel en poedersuker en muskaatpompoen
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kleine artisjokken, olijfolie, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gemberpoeder, gembersiroop, kerriepoeder, tomatensap en vanille
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: citroentijm, dennenhoning, gember, gembersiroop, korianderkorrels, schil van ingemaakte citroen, sichuanpeperkorrels en sojasaus
Keuken: Frans
Soort: glazuur
Ingrediënten: citroensap, gelatine, mandarijnensap en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: getruffelde runderjus, pepermengsel, runderribstuk en smoorgroente
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501