45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bolcourgettes, couscous, fleur de sel, gele paprika, gevogeltefond, knoflook, koriander, olijfolie, prei, ras el hanout en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: couscous
Ingrediënten: citroensap, frambozenpuree, gelatine en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bruine suiker, fleur de sel, glasnoedelsalade, groene shiso, karwijzaad, koriandervinaigrette, laurier, rode shiso, sojaolie, steranijs, tijm, tobikko-kaviaar, tonijnfilet, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Japans / Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: azijn, balsamicoazijn, boter, brandewijn, cognac, eidooier, eiwit, espresso, fruit, koffie, kruiden, rum, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: agaragar, boter, chocoladeschilfers, koffie-karamelcrème, noten en specerijen
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, boter, citrusvinaigrette, fleur de sel, foie gras, kalfsfond, lente-ui en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, polenta-griesmeel, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: chocoladecrumble, geglaceerde peren, melk, room, suiker en taïnorichocolade
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, fleur de sel, groente, laurier, polenta, rozemarijn, runderbouillon, runderwang, tijm en truffelsaus
Keuken: Frans / Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: esdoorn-limoenvinaigrette, fluitenkruid, vogelmuur, waterkers, zout, zuring en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: droge witte wijn, honing, rabarber, rabarberpuree en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501