45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bruine kalfsfond, cognac, madeira, perigordtruffels, port, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, druivensuiker, eau de vie de poires williams, gezouten boter, boter, room, suiker, tahiti-vanillepeul en williams-peren
Keuken: Frans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: court-bouillon en rivierkreeftjes
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: aspergesap, gemberpoeder, groentefond, oude balsamicoazijn, rode-bietenpuree, ruby port en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: groente / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: chocoladeschuim, frambozenjam, munt, pepermuntlikeur en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, boter, citroensap, licht gerookt buikspek, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, dragon, gedroogde chilipeper, knoflook, korianderkorrels, schaaldierkarkassen, steranijs, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, kievitsbonen, olijfolie, suiker, tuinbonen, witte bonen, witte ui, wortel met groen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: espressopoeder, karamel, slagroom en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boekweithoning, fond, kastanjehoning, peper, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501