45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, suiker, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroensap, druivensuiker, eau de vie de poires williams, gezouten boter, boter, room, suiker, tahiti-vanillepeul en williams-peren
Keuken: Frans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, boter, citrusvinaigrette, fleur de sel, foie gras, kalfsfond, lente-ui en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: amandelsiroop, amaretto, koffiesiroop, suikersiroop en warme koffie
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, slagroom, truffel, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: boter, knoflook, peultjes, sjalot, tomatenschil, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, korianderblaadjes, korianderkorels, steranijs, suikeroplossing, water en witte kardemompeulen
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, fleur de sel, gember, kippenbout, la ratte aardappel, olijfolie, prei, sjalot, tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: casinobrood en foie gras mi-cuit
Keuken: Frans
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: blauw maanzaad, bramen, bruine rum, eiwit, filodeeg, frituurolie, marsepein, passievruchtenpulp en physalis
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, parmezaanse kaas, snijbiet, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, aspergetips, bonen, boter, doperwten, groentebouillon, hamspek, kalfsbout, kippenbouillon, konijnennier, konijnfilet, koolrabi, meiknol, peultjes, plantaardige olie, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: wild / groente
Ingrediënten: basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / groente
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501