45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, druivenpitolie, pijnappelpitten, walnootolie, zout, zwarte olijvenpuree en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: limoensap, mango en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: champagneazijn, druivenpitolie, fleur de sel, groentefond, peper en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: algenschuim en garnituur, bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, geklaarde mosselfonds, knoflook, olijfolie, pernod, sjalotten, tijm, venusschelpen, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompoeder, kerriepoeder, room, suikeroplossing, valrhona guanaja en vanillepoeder
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, korianderblaadjes, korianderkorels, steranijs, suikeroplossing, water en witte kardemompeulen
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: kruiden
Ingrediënten: espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, bloedsinaasappel, champagneazijn, distelolie, fleur de sel, limoen, roze grapefruit, sinaasappel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette / vegetarisch
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501