45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, dillestelen, droge witte wijn, garnalenkoppen, knoflook, korianderkorrels, olijfolie, peperkorrels, prei, saffraandraadjes, steranijs, tomaten, tomatenpuree, venkel, visfond en wortel
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: chocoladecrumble, geglaceerde peren, melk, room, suiker en taïnorichocolade
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: esdoorn-limoenvinaigrette, fluitenkruid, vogelmuur, waterkers, zout, zuring en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: boter, morieljes, bladpeterselie, sjalot, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bananen, bruine rum, limoensap, mangopulp, passievruchtensap, rietsuiker en vanillemerg
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie en rode paprika
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, eendenlevercroutons, eendenleverflan, fleur de sel, garnituur voor schorsenerenvelouté, geklopte room, gemalen zwarte peper, knoflook, lichte gevogeltefond, room, schorseneren, sjalotten en truffeljus
Keuken: Frans / Duits
Ingrediënten: bruine suiker, fleur de sel, glasnoedelsalade, groene shiso, karwijzaad, koriandervinaigrette, laurier, rode shiso, sojaolie, steranijs, tijm, tobikko-kaviaar, tonijnfilet, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Japans / Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: breedbladpeterselie, court-bouillon, garnalenkoppen, garnalenstaarten, knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: akamitonijn, basilicum, basissaus voor tonijn, kapperappel, kappertjes, olijfolie en taggiasca-olijven
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, champagneazijn, dragonstelen, fleur de sel, gelatine, knoflook, koriander, pesto genovese, pruimtomaat, rozemarijn, witte balsamicoazijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: casinobrood en foie gras mi-cuit
Keuken: Frans
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: boter, cantharellen, bladpeterselie, sjalotten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gelatine, kardemompeulen, mangopulp, marsepein, passievruchten en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boekweithoning, fond, kastanjehoning, peper, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501