Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Beet Flexicurd

Ingrediënten:
agar-agar, appelzuur, biet, bietensap, boter, gellan, hoog-acyl, isomalt, kappa carrageen, pectine lm 104 as en zout

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Agar Carbonara

Ingrediënten:
agar-agar, bacon, boter, consommé madrilène, gepasteuriseerde eidooier, gerookte bacon, johannesbroodpitmeel, parmezaanse kaas, room en truffelolie

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Bacon Jam

Ingrediënten:
bacon jam, caramelkleurstof, eidooier, esdoornsiroop, isomalt, spekvet, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Cheddar Soup

Ingrediënten:
bruine boter, citras, gedestilleerd water, knoflook, ongefilterd witbier, oude cheddar, sjalot en wei proteine isolaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Jus Gras

Ingrediënten:
bruine kippenfond, citroensap, kippenjus, kippenvet, olie, propyleenglycolalginaat, sherry, sjalot, vloeibare sojalecithine en witte port

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Scallop Mochi

Ingrediënten:
frituurvet, gedroogde coquilles, sint-jakobsschelp, glucosesiroop, rijstbloem, water en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

House Barbecue Sauce

Ingrediënten:
avicel cg200® microcrystallijn cellulose, bourbon, cayennepeper, esdoornsiroop, geel mosterdpoeder, zoet gerookt paprikapoeder, moutazijn, rode wijnazijn, runderfond, sherryazijn, spekvet, tomatenpoeder, ui en vloeibare hickoryrook

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Souffle

Ingrediënten:
albuminepoeder, bloemkool-crème anglaise, citras, eidooier, gruyère, maismalodextrine, n-zorbit m®, water, wijnsteenzuur en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Eggplant Foam

Ingrediënten:
albuminepoeder, auberginepuree, munt, olijfolie, room, sardine, sumac en xanthaangom

Soort:
schuim/mousse/gelei
Toon alle 301 recepten in dit boek