Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Jus Gras

Ingrediënten:
bruine kippenfond, citroensap, kippenjus, kippenvet, olie, propyleenglycolalginaat, sherry, sjalot, vloeibare sojalecithine en witte port

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

lowfat mayonnaise

Ingrediënten:
agar agar, citroensap, dijon-mosterd, druivenpitolie, eidooier, ultra-sperse®, water, witte wijnazijn en xanthan®

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deep-Fried Hollandaise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzuur, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat, paneermeel van muffin, ultra-sperse® en water

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Shellfish Custard

Ingrediënten:
bloemkool vloeibare gel, dragon, gellan, hoog-acyl, gellan, laag-acyl, kervel, koffieboter, natriumhexametafosfaat, paddestoelenjus, room, schaaldierenfond, volle melk, xanthan® en zee-egeltong

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Bacon Jam

Ingrediënten:
bacon jam, caramelkleurstof, eidooier, esdoornsiroop, isomalt, spekvet, suiker en water

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot Green Apple Gel

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelzuur, calciumgluconaat, fructose, gellan, hoog-acyl, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat en xanthan®

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

House Barbecue Sauce

Ingrediënten:
avicel cg200® microcrystallijn cellulose, bourbon, cayennepeper, esdoornsiroop, geel mosterdpoeder, gerookte zoete paprikapoeder, moutazijn, rode wijnazijn, runderfond, sherryazijn, spekvet, tomatenpoeder, ui en vloeibare hickoryrook

Soort:
sauzen, dips & dressings
Toon alle 301 recepten in dit boek