Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Shellfish Custard

Ingrediënten:
bloemkool vloeibare gel, dragon, gellan, hoog-acyl, gellan, laag-acyl, kervel, koffieboter, natriumhexametafosfaat, paddestoelenjus, room, schaaldierenfond, volle melk, xanthan® en zee-egeltong

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Firm Tofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, daikon, donkere sojasaus, gember, katsobushi tonijnvlokken, lenteui, mirin, rijstazijn, sojamelk, water, witte sojasaus en zout

Soort:
soja
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Everything Bagel Broth

Ingrediënten:
gellan laag acyl, geroosterde en gemalen bagel, geroosterd sesamzaad, komkommersap, maanzaad, natriumhexametafosfaat, rode uiensap, rode wijnazijn, tomatensap en uienvlokken

Soort:
soepen en fonds
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Creamed Spinach

Ingrediënten:
citroenzest, comté, knoflookconfit, magere melk, mascarpone, olijfolie, peperkorrels, sjalot, spinazie, ultra sperse 3® en xanthan®

Soort:
groentegerecht
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Souffle

Ingrediënten:
albuminepoeder, bloemkool-crème anglaise, citras®, eidooier, gruyère, maismalodextrine, n-zorbit m®, water, wijnsteenzuur en zout

Soort:
eiergerecht
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [4]

Nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Beet Flexicurd

Ingrediënten:
agar agar, appelzuur, bietenpuree, bietensap, boter, gellan, hoog-acyl, isomalt, kappa carrageen, pectine lm 104 as en zout

Toon alle 301 recepten in dit boek