Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Agar Carbonara

Ingrediënten:
agar-agar, bacon, boter, consommé madrilène, gepasteuriseerde eidooier, gerookte bacon, johannesbroodpitmeel, parmezaanse kaas, room en truffelolie

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Cappuccino Foam

Ingrediënten:
glucosesiroop de40, halfvolle melk, koffiebonen, sucro, suiker, wei proteine isolaat en zwarte kardemompeul

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Bergamot Sabayon

Ingrediënten:
bergamotolie, blanke visfond, cayennepeper, champagne-azijn, citroensap, cream-sherry, earl grey, eidooier, fino sherry, maltrin m100, sjalot en vermout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Faux Poached Egg

Ingrediënten:
alginaat, calciumlactaat, gepasteuriseerde eidooier, gruyèrewater, iota carrageen, johannesbroodpitmeel, room, spekvet, suiker, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Modernist Burrata

Ingrediënten:
activa® yg transglutaminase, gelatine, olijfolie, room, seizoenkruiden, verse kaaswrongel, volle melk en zout

Soort:
zuivel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Invincible Vinaigrette

Ingrediënten:
champagne-azijn, dijon-mosterd, kweepeerazijn, olijfolie, perensap, pistache-olie, propyleenglycolalginaat, vloeibare sojalecithine en walnootolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot Orange Gel

Ingrediënten:
agar-agar, citroenzuur, fructose, johannesbroodpitmeel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sorbitol en water

Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 301 recepten in dit boek