Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Tomaten-granaatappelsalade

Ingrediënten:
gele cherrytomaatjes, gemalen piment, granaatappel, granaatappelmelasse, knoflook, olijfolie, oreganoblaadjes, rode cherrytomaatjes, rode paprika, rode ui, tijgertomaten, trostomaten, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Groente(noedel)soep

Ingrediënten:
bosui, boterbonen, dille, gedroogde reshteh, geklaarde boter, gele spliterwten, gemalen geelwortel, groentebouillon, jonge spinazie, kikkererwten, knoflook, koriander, limoenen, linguine, peterselie, ui, wittewijnazijn, zout, zuiveringszout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Plenty more:

Superwentelteefjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, briochebrood, ei, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, vanillestokje, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Plenty more:

Met specerijen gevulde aardappelkoekjes

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, munt, tamarindepasta, vastkokende aardappels, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Abrikozentaart met walnoten en lavendel

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, lavendelbloempjes, poedersuiker, vanille-extract, walnoten, walnotenolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Ricottabeignets met sinaasappel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, caprino, ei, fijne kristalsuiker, honing, munt, poedersuiker, ricotta, sinaasappel, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Courgette en venkel met saffraankruim

Ingrediënten:
ciabattabrood, citroensap, courgette, dille, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, venkel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Pittig-zure paddestoelensoep

Ingrediënten:
anijssterren, bleekselderij, buna-shimejipaddestoelen, citroenblaadjes, citroengras, enoki paddestoelen, gedroogde pruimen, gemberwortel, haricots verts, knoflook, koriander, korianderwortel, limoen, rode chilipepers, sesamolie, tamari, tamarindepasta, taugé, thais basilicum, uien, witte champignons, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Spinazierol met taleggio

Ingrediënten:
bakkersmeel, basilicum, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde tomaatjes, instantgist, maanzaad, pecorino, spinazieblaadjes, taleggio, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Broodschotel met ricotta en rozemarijn

Ingrediënten:
bieslook, ei, meiknolletjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, slagroom, ui, volle melk, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Fava

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, gele spliterwten, gemalen geelwortel, kappertjes, knoflook, laurier, olijfolie, uien, witte peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Risotto met spruitjes

Ingrediënten:
boter, citroen, dolcelattekaas, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, spruitjes, tijmblaadjes, uien, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Yoghurtspread met citroenblad

Ingrediënten:
boter, citroenblaadjes, courgette, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, limoen, munt en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek