Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:

Gepaneerde olijven met pittige yoghurt

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, griekse yoghurt, groene chilipeper, groene olijven, ingemaakte citroen, koriander, kruidnagelpoeder, olijfolie, panko, peterselie, vegetarisch bakvet en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Cannellinibonenpuree met zoetzure paddestoelen en pitacroutons

Ingrediënten:
appelazijn, bruine misopasta, cannellinibonen, champignons, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, pimentbessen, pitabroodjes, rode ui, roze peperkorrels, tahinpasta, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van artisjokken uit de oven en parelspelt

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, doperwten, knoflook, laurier, little gemsla, olijfolie, parelgort, parelspelt, peterselie, tijm, urfachilivlokken, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine pahi

Ingrediënten:
appelazijn, aubergines, citroengras, druivenpitolie, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, kaneel, kerrieblaadjes, kerriepoeder, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdzaad, pandanblad, rode chilipeper, romanopaprika's en ui

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quinoaburgers met daslook en salbitxadasaus

Ingrediënten:
broodkruim, cheddar, citroen, cottage cheese, daslookblad, eieren, gemalen komijnzaad, amandel, groene chilipeper, knoflook, olijfolie, quinoa, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Dakos

Ingrediënten:
dakos, feta, kappertjes, olijfolie, peterselie, piment, rode ui, rodewijnazijn, tomaten, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pasta in Iraanse stijl

Ingrediënten:
aubergines, gedroogde munt, griekse yoghurt, kashk, knoflook, komijnzaad, limoen, munt, olijfolie, reshteh-noodles, saffraandraadjes, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Tomatensalade met geroosterde citroen

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gemalen piment, granaatappel, granaatappelmelasse, munt, olijfolie, peterselie, rode ui, salieblaadjes, tomaatjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen met ragout ven paddestoelen en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, gedroogde porcini, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, koriander, laurier, olijfolie, prei, puy-linzen, selderijknol, slagroom, tijm, ui, wilde paddestoelen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Indiase ratatouille

Ingrediënten:
charlotte aardappels, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, groene chilipepers, haricots verts, kardemompeulen, kerrieblaadjes, koriander, okra, panch phoran, pompoenpitten, rode paprika's, rode ui, tamarindepasta, tomaten, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / nagerecht uit Plenty more:

Zwartebessebfriands

Ingrediënten:
amandelen, banaan, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, pistachenootjes, poedersuiker, zout en zwarte bessen

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Zoete aardappels met sinaasappelbitter

Ingrediënten:
angosturabitter, bruine basterdsuiker, geitenkaas, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode wijnazijn, salie, sinaasappels, tijm, zoete aardappels en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:

Auberginekwarktaart

Ingrediënten:
aubergines, ei, feta, mini-romatomaatjes, olijfolie, oreganoblaadjes, roomkaas, slagroom, za'atar, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Batata harra

Ingrediënten:
citroen, knoflook, koriander, olijfolie, pul biber, rode paprika, vastkokende aardappel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees / Syrisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Pompoen met labneh en salsa van ingemaakte walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, dille, fijne kristalsuiker, gemalen piment, groene pompoen, ingemaakte walnoten, labneh, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, rucola, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van kiemgroenten

Ingrediënten:
appelazijn, daikon, kiemgroente, knoflook, komijnzaad, koriander, minipomodori, peterselie, raapzaadolie, spinazieblaadjes, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek