Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Sperziebonen met freekeh en tahin

Ingrediënten:
ahornsiroop, aleppochilivlokken, citroensap, gebroken freekeh, gedroogde munt, haricots verts, kervelblaadjes, knoflook, olijfolie, tahinpasta, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Sinaasappel-dadelsalade

Ingrediënten:
citroensap, kaneel, knoflook, koriander, lollo rossosalade, medjooldadels, munt, olijfolie, oranjebloesemwater, peterselie, radijs, rode ui, rucola, sinaasappels, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Pomelosalade

Ingrediënten:
anijssterren, arachideolie, gemberwortel, kaneelstokje, koriander, limoensap, mango, munt, oranjebloesemwater, palmsuiker, pinda's, pomelo's, rijstazijn, rode chilipeper, thaise sjalotjes, waterkers, zout en zwart sesamzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen met ragout ven paddestoelen en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, gedroogde porcini, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, koriander, laurier, olijfolie, prei, puy-linzen, selderijknol, slagroom, tijm, ui, wilde paddestoelen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Artisjokken en mozzarella met gekonfijte citroen

Ingrediënten:
artisjokken, basilicum, buffelmozzarella, citroenen, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, little gemsla, munt, olijfolie, peterselie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:

Doperwtkroketten met munt

Ingrediënten:
banaansjalotten, bloem, doperwten, ei, gedroogde munt, knoflook, munt, olijfolie, panko, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Baigan choka

Ingrediënten:
aubergines, bieslook, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Vijgentaart met geitenkaas

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gist, poedersuiker, sinaasappel, tijm, vijgen, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / avondmaal uit Plenty more:

Beignet-roulette

Ingrediënten:
bosui, ei, flespompoen, gemalen geelwortel, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kokosmelk, korianderzaad, maïs, maïzena, padrónpeper, rode chilipeper, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Ovenschotel van orzo met mozzarella en oregano

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, citroen, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, orzopasta, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe groenten

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, champagneazijn, dijonmosterd, doperwtjes, groene asperges, kalamataolijven, mayonaise, radijsjes, sjalot, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Rijstnoedels met bosui en sojabonen

Ingrediënten:
bosui, chilipepers, diepvriessojabonen, gedroogde rijstnoedels, koriander, limoen, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Waterkerssalade met kwarteleitjes, ricotta en zaadjes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dillenaalden, gedroogde chilivlokken, amandel, knoflook, koriander, kwarteleitjes, nigellazaad, olijfolie, pompoenpitten, ricotta, sesamzaad, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van zeewier, gember en wortel

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, gedroogde zeespaghetti, gemberwortel, komkommer, koriander, limoensap, mango, munt, pinda's, rijstazijn, sesamzaad en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Tuinbonen met citroen en koriander

Ingrediënten:
citroensap, gemalen piment, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, tuinbonen, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pompoen met kardemom en nigellazaad

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, flespompoen, gemalen geelwortel, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, groene chilipeper, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, nigellazaad, olijfolie, pompoenpitten, rode ui en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van kiemgroenten

Ingrediënten:
appelazijn, daikon, kiemgroente, knoflook, komijnzaad, koriander, minipomodori, peterselie, raapzaadolie, spinazieblaadjes, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Rijstsalade met noten en zure kersen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, basmatirijst, citroen, dragon, gedroogde zure kersen, knoflook, morellen, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, quinoa, rucola, uien, wilde rijst, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Gegrilde kropsla met farro en citroen

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroen, dragon, farro dicocco, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pernod, romeinse sla, sjalot, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek