Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:

Pasteitjes met wortelgroenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, ei, fijne kristalsuiker, flespompoen, groene chilipeper, groentebouillon, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoflook, koriander, olijfolie, pastinaak, tijm, ui, wortel, zout, zure room, zwartemosterdzaad en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Tagliatelle met walnoten en citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, parmezaanse kaas, peterselie, salieblaadjes, slagroom, tagliatelle, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Indiase ratatouille

Ingrediënten:
charlotte aardappels, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, groene chilipepers, haricots verts, kardemompeulen, kerrieblaadjes, koriander, okra, panch phoran, pompoenpitten, rode paprika's, rode ui, tamarindepasta, tomaten, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quinoa-venkelsalade

Ingrediënten:
appelazijn, dille, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, koriander, krenten, limoenen, munt, olijfolie, quinoa, tuinbonen, venkelknollen, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / nagerecht uit Plenty more:

Zwartebessebfriands

Ingrediënten:
amandelen, banaan, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, pistachenootjes, poedersuiker, zout en zwarte bessen

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / nagerecht uit Plenty more:

Ricottapannekoekjes met kruisbessenrelish

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, kruisbessen, ricotta, sinaasappel, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Gazpacho van tomaten en watermeloen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rodewijnazijn, tomaten, tomatenpassata, ui, watermeloen, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe groenten

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, champagneazijn, dijonmosterd, doperwtjes, groene asperges, kalamataolijven, mayonaise, radijsjes, sjalot, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus

Ingrediënten:
coquinapompoen, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, pompoenpitten, sriracha, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Winterse saffraangratin

Ingrediënten:
aardpeer, basilicum, bloem, boter, dragon, koolraap, koolrabi, panko, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, saffraandraadjes, slagroom, volle melk, witte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Venkel met kappertjes en olijven

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kappertjes, knoflook, olijfolie, ricotta, tijm, tomaat, venkel, verjus, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / nagerecht uit Plenty more:

Gortepap met sinaasappel en sesam

Ingrediënten:
citroen, donkerbruine basterdsuiker, fijne kristalsuiker, gort, oranjebloesemwater, sinaasappel, tahinpasta, vanillestokje, volle melk, wit sesamzaad, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Vijgensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, hazelnoten, kaneel, olijfolie, radicchioblad, rode ui, vijgen, waterkersblaadjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Een soort waldorf

Ingrediënten:
ahornsiroop, appelazijn, bleekselderij, cobnoten, cranberry's, dijonmosterd, dille, eidooier, gedroogde morellen, granny smith appels, hazelnoten, raapzaadolie, rodekool, rode ui, sjalot, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Bloemkooltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, bloemkool, boter, ei, geelwortelpoeder, nigellazaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, wit sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek