Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Stuffed Smoky Braised Eggplant

Ingrediënten:
aubergine, chilipoeder, gedroogde kokosnoot, gembersap, geroosterde pinda's, ghee, kerrieblad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rietsuiker, suikerrietazijn, tamarindepasta, tomaat, venkelzaad, water, zwarte peperkorrels en zwart uienzaad

Soort:
groente
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sea Urchin Tartar Sauce

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, cornichons, dijon-mosterd, dragon, druivenpitolie, ei, sous vide gekookt, kervel, knoflookbieslook, limoensap, peterselie en zee-egeltong

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Zucchini Blossom Beignet

Ingrediënten:
bloem, courgettebloemen, eiwit, frituurvet, heilbotbrandade, koolzuurhoudend water, soezendeeg (pate a choux), tapiocazetmeel, trehalose® en vodka

Soort:
groente
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Strawberry Gazpacho

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconsommé, appelzuur, balsamicoazijn, knoflook, komkommer, limoensap, olijfolie, rode paprika, ui en witte balsamicoazijn

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 399 recepten in dit boek