Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"With Grey Mullet Bottarga, Sea Bean And Mutsu Apple, Shigoku Oyster With Fizzy Grapes Fresh Wasabi And Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger, Shiso, Spot Prawn And Lotus Root Tempura With Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho Tan Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone And Foie Gras Shabu Shabu With Yuba And Enoki

Ingrediënten:
gemarineerde zwanenhalsmosselen met jonge gember en shiso, gerookte witte sojasaus, hon dashi, op houtskool gegrilde zeekomkommer, eikhaas en shisito peper,, pinnidaeschelpen, pluot, japanse gember, rijstcake met coquilles, poeder van gevriesdroogde coquilles, ponzu, sous vide, rijstcake met coquilles, scheermessen "takoyaki" met bottarga van mull, drijfzaad en mutsu appel, shigoku oester met prikkelende druiven, verse wasabi en miso poeder, soy yuba, zee-egeltofu, japanse lenteui, sesam, ponzu en zee-oor, shabu-shabu van foie gras met yuba en enoki

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cherry Vinaigrette

Ingrediënten:
champagne-azijn, dijon mosterd, hazelnootolie, inmaakvocht van gepekelde kersen, kamilleolie, olijfolie, puree van zwarte kersen en xanthan®

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

White Coleslaw

Ingrediënten:
dijonmosterd, druivenpitolie, eidooier, sous vide gekookt, geroosterd selderijzaad, groene appel, karnemelk, mierikswortel, savooiekool, spekvet, suiker, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
salade
Toon alle 399 recepten in dit boek