Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Foie Gras Cherry

Ingrediënten:
amarene kersensiroop, foie gras parfait, gelatine, gellan®, laag acyl, inmaakvocht van gepekelde kersen, puree van zwarte kersen, xanthan® en zure kersensap

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Madeira Gelee

Ingrediënten:
blanke kippenfond, cassiaschors, citras®, gellan® hoog-acyl, gellan® laag-acyl, madeira en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Banyuls Glaze

Ingrediënten:
banyuls, banyulsazijn, boter, bruine varkensfond (2-296), laurier, olie, ui, varkensgehakt, varkenspoot met bot, water en wortel

Soort:
glazuur
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Hot applesauceterrine

Ingrediënten:
agar agar, ambrosia appels, appelsap, appelzuur, fructose, geklaarde boter, johannesbroodpitmeel, obipektin® gesproeidroogde appelkristallen en sorbitol

Soort:
fruit
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Red-Eye Gravy

Ingrediënten:
avicel cc-200® microkristallijn cellulose, bruine varkensfond, esdoornsiroop, grookt zout, koffiebonen, steranijs, ui en varkensvet

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Onion Sablé

Ingrediënten:
amandelpoeder, bakpoeder, bloem, boter, eidooier, sous vide gegaard, gevriesdroogde uienpoeder, isomalt, maizena, room, ui en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kansas City Bbq Sauce

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, gember, groene thaise chilipeper, heinz ketchup, knoflookpoeder, komijnpoeder, mosterdpoeder, tomatenpasta, uienpoeder, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Spiced Honey Glass

Ingrediënten:
geroosterd korianderzaad, gesproeidroogde honing, schezuan peper, trehalose, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
condiment
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Spiced Walnut Gel

Ingrediënten:
agar agar, ascorbinezuur, blanke eendenfond, geroosterde schezuan peper, geroosterd korianderzaad, suiker en zwarte peperkorrels

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Squash Glaze

Ingrediënten:
blanke kalfsfond, boter, butternut pompoensap, citroensap, kookvocht van schenkel, olijfolie, tomatenconfit, uiensap en wortelsap

Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 399 recepten in dit boek