Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cherry Vinaigrette

Ingrediënten:
champagne-azijn, dijon mosterd, hazelnootolie, inmaakvocht van gepekelde kersen, kamilleolie, olijfolie, puree van zwarte kersen en xanthan®

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni With Beet Juice Fed Oysters, Heather Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather Smoked Sturgeon Rilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters And Mayonaise

Ingrediënten:
bietenbladeren, borschtbouillon, buckweath dough, geklaarde bruine boter, gele biet sous vide, gepocheerde oesters, gezouten komkommer, mayonaise, oester en boter emulsie, russian pelmeni, salted cucumber, steur gerookt met heidebloemen, steur-rilletes gerookt met heidebloemen en zwart maanzaad

Soort:
pasta
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Paella Stock

Ingrediënten:
blanke kippenfond, druivenpitolie, gele ui, konijnafsnijsel, konijnkarkas, pimenton de la vera dulce, piquillopeper, prei, tijm, tomaat, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oyster Consommé

Ingrediënten:
blanke groentefond, djeroek poeroet, galangal, geklaarde boter, gember, korianderblad, lenteui, limoengras, limoensap, mosselnat, oesternat, sake en sap van geroosterde kokosnoot

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Ravigote

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, dijon mosterd, druivenpitolie, ei, eidooier, sous vide gekookt bij 65 graden, frituurvet, gelatine, gellan laag acyl, kervel, panko, peterselie, sjalot, vermouth-azijn, volle melk, walnootolie en zeekraal

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Ketchup

Ingrediënten:
allspice, champignons, dark ale, foelie, gember, gevriesdroogde en gemalen shiitake, gevriesdroogde koffiepoeder, honing, knoflook, mierikswortel, molasse, moutazijn, moutsiroop, olijfolie, paddestoelenbouillon, rietsuikerazijn, ui, vissaus, xanthan® en zeezout

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Corn Pudding

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, eidooier, esdoornsiroop, frituurvet, gelatine, gepofte mais, gevriesdroogde mais, panko, room, tijmolie, ultra crisp®, volle melk, witte mais (diepvries) en zout

Soort:
meel
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chestnut Puffs

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gelatine, kastanjepuree, kruidkoekmelange, spekvet en volle melk

Soort:
brood en banket
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Fried Pickles

Ingrediënten:
bloem, chilivlokken, dille, frituurvet, knoflook, selderijzaad, suiker, trisol®, verse augurk, verse gist, water, witte wijnazijn en zout

Soort:
groentegerecht
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Stuffed Smoky Braised Eggplant

Ingrediënten:
aubergine, chilipoeder, gedroogde kokosnoot, gembersap, geroosterde pinda's, ghee, kerrieblad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rietsuiker, suikerrietazijn, tamarindepasta, tomaat, venkelzaad, water, zwarte peperkorrels en zwart uienzaad

Soort:
groentegerecht
Toon alle 399 recepten in dit boek