Lever van zeeduivel en torchon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in Sous vide .

Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tomatengelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lam in gelei - jellied lamb

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Met Moulard eendenlever gevulde kwartel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Chaud-froid saus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken