Génoise aux pommes, gesuikerde appels, gembervla, melkjam, appelsorbet en appelchips

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 230 in Sous vide .

Gang:
nagerecht
Soort:
sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Appelkaramelsesam

Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Grünes Apfelsüppchen mit Sauerrahmeis und Apfelchips / Groen appelsoepje met zure roomijs en appelchips

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Zuppa al cioccolate e yogurt - Witte chocolade en yoghurtsoep

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Appelsorbet

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia