Terug naar Sous vide.

Sous vide recepten

gevacumeerd koken onder druk

Thomas Keller

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kaneel, koolzaadolie, natriumbicarbonaat, suiker en wortel

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Korianderzaad

Ingrediënten:
citroensap, korianderzaad, suiker en xanthaangom

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Broodkruim

Ingrediënten:
brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Anjou peren

Ingrediënten:
anjoupeer, ascorbinezuur, olijfolie en water

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gelei van passievrucht

Ingrediënten:
appelpectine, citroenzuur, glucose, mango, passievruchtenpuree en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gefrituurde varkensstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Truffelsaus

Ingrediënten:
champagne-azijn, kalfssaus, madeira en truffel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Radijs

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie en radijs

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Appelmoes

Ingrediënten:
granny smith, citroensap en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenbouillon

Ingrediënten:
eendenbotten, eendenpoten, koolzaadolie, bladpeterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, bladpeterselie en zwezerik, kooknat van

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bing kersen

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, kers, peperkorrels, pimentbessen en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderlende

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, runderlende en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Avocadocoulis

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruneaux d'Agen

Ingrediënten:
koolzaadolie, olijfolie, gedroogde pruimen, suiker, water en rode wijn

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kool

Ingrediënten:
boter, groene kool en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn en glucose

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Kalfstong

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, blank, kalfstong, knoflook, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Tomaten

Ingrediënten:
kristalsuiker, sjalot, tomaat uit blik, rode ui en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
eidooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
eendenvet, krulsla, suiker en rode wijnazijn

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbiet

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, snijbietstengels en tijm

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gebraiseerde kalfswang

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eikhazen

Ingrediënten:
eikhazen en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Chorizo

Ingrediënten:
aleppo-peper, inmaakzout, knoflook, gemalen komijn, melkpoeder, piment d'espelette, pimenton, zoet, spek, varkensdarm, varkensvlees, afsnijsel en zout

Soort:
sous-vide / worst
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes Maxim

Ingrediënten:
aardappel, geklaarde boter en maïzena

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Eendentongetjes

Ingrediënten:
eendentongetjes, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Saucisson à l'ail

Ingrediënten:
inmaakzout, knoflook, koolzaadolie, dijonmosterd, nootmuskaat, panko, bladpeterselie, polyfosfaat, quatre épices, rugspek en mager varkensvlees

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Coulis van zwarte truffel

Ingrediënten:
aardappel, champagne-azijn, champignons, fleur de sel, olijfolie, paddestoelenbouillon, truffel, truffelazijn, wittetruffelolie, truffelsap en veldsla

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
cacao poeder, eidooier, suiker en water

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
bieslook, champagne-azijn, krulsla en olijfolie

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Vanilleroomijs

Ingrediënten:
eidooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zomerse succotash en maispudding

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerstomaat, koolzaadolie, limabonen, maïskorrels, maissap, paprika, gerookt spek, suiker en tuinbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce Perigourdine

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, truffel en wittetruffelolie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Borsjtsj-saus

Ingrediënten:
biet, bietensap, borsjtsj-saus, boter, groene kool, groentebouillon, klapstuk, koolzaadolie, runderbouillon, sjalot, suiker, ui en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsaus

Ingrediënten:
kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, prei, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Roomsaus

Ingrediënten:
beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gratin van schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Musquée de Provence

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, muskaatpompoen en salie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Wortelgarnituur

Ingrediënten:
koningsoesterzwam, koolzaadolie, parelui, peterseliekiemen, bladpeterselie, wortel en wortelsap

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zandkoek met sesam

Ingrediënten:
amandel, basterdsuiker, bloem, boter, sesamolie, wit en zwart sesamzaad

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pindacrunch

Ingrediënten:
cacaoboter, feuilletine, melkchocolade, pinda en pindakaas

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gerookt spek

Ingrediënten:
boter, kalfsfond, blank, koolzaadolie, sherryazijn, sjalot en gerookt spek

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboersoep

Ingrediënten:
aardpeer, boter, kippenbouillon, room, suiker en ui

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Kaneelijs

Ingrediënten:
siroop, eidooier, kaneel, kaneelstokje, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Chocolat Velvet

Ingrediënten:
cacaoboter, cacaopasta en chocolade, 70% cacao

Soort:
sous-vide / chocolade
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjok

Ingrediënten:
artisjokken, balsamicoazijn en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dumplings van varkensbuik

Ingrediënten:
griesmeel, koolzaadolie, pastadeeg, suiker, spaanse ui, varkensbuik, varkenssaus, snelle en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Cashewnotenijs

Ingrediënten:
siroop, cashewnoten, eidooier, glucose, geatomiseerd, koolzaadolie, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rutabaga mostarda

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, koolraap, kurkuma, mierikswortel, colman's mosterdpoeder, mosterdzaad en siroop

Soort:
sous-vide / mosterd
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Duif

Ingrediënten:
amandel, duif, eendenvet, ganzenlevervet en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cremeux van chocolade

Ingrediënten:
chocolaatjes, 65% cacao, eiwit, gelatine, room en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Tuile

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, suiker en vanillepasta

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bordelaise

Ingrediënten:
kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfshaasbiefstuk

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, kalfshaas, knoflook, koolzaadolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

1000 island gastrique

Ingrediënten:
augurk, banyulsazijn, boter, brunoise, dragon, eendensaus, eendentongetjes, honing, sjalot en tomaat

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cacaosiroop

Ingrediënten:
cacao, room, suiker en water

Soort:
sous-vide / siroop
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekonfijte citroen

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, peterseliekiemen, piquillos en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Witte asperges

Ingrediënten:
asperge, gemonteerde boter, melk en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenmouse

Ingrediënten:
banaanextract, banaanpuree, witte chocolade, eidooier, gelatine en room

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, koolzaadolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brunoise

Ingrediënten:
prei, raap en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
champagne-azijn, crème fraîche, kalfsfond, blank, mergvet, peperkorrels, sjalot, tijm en xanthaangom

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groente a la Grecque

Ingrediënten:
cantharel, olijfolie, uitgelopen vet van foie gras, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Citruspoeder

Ingrediënten:
citroenzest, limoenzest en sinaasappelzest

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
ascorbinezuur, calciumgluconaat, kelcogel f, mangosap, natriumhexametafosfaat en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
boter, groentebouillon en selderij

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
bloem, koolzaadolie en rundermerg

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Appelsorbet

Ingrediënten:
granny smith, siroop, citroenzuur en spinazie

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken à la barigoule

Ingrediënten:
artisjokharten, kalfsfond, blank, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Salsa verde

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dragon, kappertjes, gemalen komijn, koriander, korianderzaad, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rijst

Ingrediënten:
champagne-azijn, druivenpitolie, mirin en rijst

Soort:
sous-vide / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kerrieolie

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen foelie, kaneelstokje, kerrie, koolzaadolie en korianderzaad

Soort:
sous-vide / boter en olie
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zilverui

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkelpuree

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Met kastanjes gevulde scharrelkip

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, bieslook, geklaarde boter, brunoise, crème fraîche, kastanje, kip, kippenbouillon, polyfosfaat en quatre épices

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbonen

Ingrediënten:
gele snijbonen, groene snijbonen, olijfolie en sjalot

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Inktvisinktvinaigrette

Ingrediënten:
citroenolie, inktvisinkt, koolzaadolie, meyer citroenzest en dijonmosterd

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Génoise aux pommes

Ingrediënten:
appel, fuji, appelolie, cakemeel, citroenzuur, ei en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kappertjes

Ingrediënten:
kappertjes, olijfolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kastanjes

Ingrediënten:
boter, honing, kastanje, kippenbouillon en kippensaus

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Maïssoep

Ingrediënten:
dragon, kippenbouillon, maiskolven, room en suiker

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Fricassee van kalfsnier

Ingrediënten:
bloem, boter, geklaarde boter, ei, knoflook, laurier, niervet van kalf, panko, rozemarijn en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenconsommé

Ingrediënten:
eendenbouillon, eendenvlees, eiwit, paddestoelen, sjalot, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van morellen

Ingrediënten:
siroop, eidooier, vloeibare glucose, kersenpuree, melk, morellenpuree, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Barigoule-emulsie

Ingrediënten:
artisjokken, kookvocht van, boter, koolzaadolie, sauvignon blanc en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekruid broodkruim

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, oregano, bladpeterselie, salie en tijm

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesmoorde radijzen

Ingrediënten:
champagne-azijn, gemberwortel, laurier, olijfolie, radijs, flambeau, radijs, franse en radijs, ijskegel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Fingerling aardappels

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Madagascar vanillecake

Ingrediënten:
amandel, basterdsuiker, bloem, eiwit, room, suiker, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Siroop met truffel

Ingrediënten:
champagne-azijn, glucose, suiker en truffelsap

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwartoogbonen

Ingrediënten:
boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Salade van bietjes

Ingrediënten:
gele biet, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, peperkorrels, rode biet, roze biet, sherryazijn en tijm

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesuikerde hazelnoot

Ingrediënten:
fleur de sel, hazelnoot, koolzaadolie, suiker en water

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kruidenspätzle

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, melk, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboer

Ingrediënten:
aardpeer, koolzaadolie, laurier, meyer citroensap, olijfolie en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoete basissiroop

Ingrediënten:
glucose, geatomiseerd, sorbetstabilisator en suiker

Soort:
sous-vide / siroop
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van Chaput St Mauré du Manoir

Ingrediënten:
citroensap, cremodan 64 stabilistor, geitenkaas, chaput st nauré du manoir, glucose, geatomiseerd en suiker

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koolsla

Ingrediënten:
champagne-azijn, karwijzaad, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, savooiekool, suiker, tijm, rode ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersengelei

Ingrediënten:
agar-agar, kersenpuree en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Barigoule

Ingrediënten:
artisjokharten, champagne-azijn, knoflook, olijfolie, parelui, sauvignon blanc, serranoham, sjalot, suiker, ui, ui, cipollini, rode wijnazijn en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel

Ingrediënten:
gemberpoeder, inmaakzout, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, geel mosterdzaad, peperkorrels en suiker

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eieren

Ingrediënten:
ei

Soort:
sous-vide / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Melkjam

Ingrediënten:
vloeibare glucose, melk, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Konijnenlevermousse

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, inmaakmengsel voor foie gras, knoflook, konijnenlever, koolzaadolie, sauvignon blanc, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / wild
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Spruiten

Ingrediënten:
boter, koolzaadolie en spruiten

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Confit van eendenbout

Ingrediënten:
eendenbout, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pigeon aux truffes noires

Ingrediënten:
crème fraîche, eidooier, duivenborst, eendenborst, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Beukenzwam

Ingrediënten:
beukenzwam en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Medaillons van lamszadel

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, knoflook, koolzaadolie, lamszadel, olijfolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Glazuur van roomkaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, philadelphia, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Geglaceerde varkensbuik

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paling

Ingrediënten:
nori, paling en radijs

Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rabarber

Ingrediënten:
rabarber, sinaasappel, suiker en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kruidnagel, laurier, melk, peperkorrels, room en spaanse ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bietjes

Ingrediënten:
biet, bietjes, boter en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, cakemeel, ei, gedroogde gist, suiker en water

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Russische dressing

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, geklaarde boter, eidooier, dragon, mierikswortel, tomaat en tomatenmarmelade

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Marinade

Ingrediënten:
bonito, champagne-azijn, citroensap, gember, kanzuripasta (pasta van gefermenteerde chilipeper), koolzaadolie, mirin, rijstwijnazijn, sesamolie, wit, sjalot, tamari, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gegrilde tentakels van octopus

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gemalen komijn, korianderzaad, laurier, octopus, olijfolie, bladpeterselie en tijm

Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dillemousse

Ingrediënten:
crème fraîche en dille

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cake met olijfolie

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, cakemeel, citroenzest, ei, olijfolie, suiker en yoghurt

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenpuree

Ingrediënten:
ascorbinezuur, banaan en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimenjam

Ingrediënten:
appelpectine, blauwe pruimen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwezerik

Ingrediënten:
kalfsfond, blank, kalfszwezerik, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, vermout en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekarameliseerde venkel

Ingrediënten:
dragon, karwijzaad, laurier, olijfolie, pernod, steranijs, tijm en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koningsoesterzwammen

Ingrediënten:
boter, knoflook, koningsoesterzwam, koolzaadolie en tijm

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Jonge zoete uien

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, olijfolie en zoete ui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rode-wijn-kreeft saus

Ingrediënten:
champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bagna cauda

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, boter, citroenzest, kalfsfond, knoflook, knoflook, koolzaadolie, lamsfond, meyer citroen, olijfolie, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Croutons

Ingrediënten:
geklaarde boter en brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Yoghurtcrème

Ingrediënten:
crème fraîche, gelatine, suiker en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Foie gras

Ingrediënten:
foie gras, melk en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimen

Ingrediënten:
blauwe pruimen en vanillestokje

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Spruitjes

Ingrediënten:
gemonteerde boter en spruiten

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Amandelkruimel

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter en kristalsuiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersenschuim

Ingrediënten:
gelatine, kirsch en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Bananensorbet

Ingrediënten:
banaan, siroop, melk, sinaasappelsap, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gemengde sla

Ingrediënten:
fleur de sel, franse sperzieboontjes, molsla, olijfolie, sherryazijn, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce soubise

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, koolzaadolie, room en witte ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbietgroen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, snijbietloof, tijm, zoete ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groene pistaches

Ingrediënten:
broodkruim, vloeibare glucose, pistache, rauw en suiker

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, fleur de sel, olijfolie en selderijblad

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce laurier

Ingrediënten:
banyulsazijn, kalfssaus, laurier, dijonmosterd en olijfolie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groenten uit de tuin

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule, bloemkool, kardoen, koolzaadolie, paprika, geel en rood, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pindaglazuur

Ingrediënten:
glazuur, melkchocolade, pindakaas, room en water

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Persillade

Ingrediënten:
ingelegde citroen, coquilles, crème fraîche, polyfosfaat, room en zeebaars afsnijsel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en tomatenmarmelade

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dégustation de porcelet

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolraapmosterd, koolzaadolie, olijfolie, speenvarken en tijm

Soort:
sous-vide / texturas
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkel

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananentuiles

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, melk, pralinepasta, valrhona, 60% cacao en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gepekelde rundertong

Ingrediënten:
lichtbruine basterdsuiker, chilivlokken, gemberpoeder, inmaakzout, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, pimentbessen, rundertong, selderijzaad en water

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
ijsblokjes, kippenbotten, kippenpoten, laurier, prei, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zandgebak met pinda

Ingrediënten:
bloem, boter, fleur de sel, pinda, suiker en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Garnituur

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicumzaad, fleur de sel, olijfolie, niçoise olijven, pijnboompitten en tomaat

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bietjessaus

Ingrediënten:
bietensap, suiker en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cipollini en pareluien

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, cipollini, koolzaadolie, parelui, parelui, suiker, ui, cipollini, water en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mousseline

Ingrediënten:
geklaarde boter, champagne-azijn, citroen, eidooier, dragon, peperkorrels, room en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
koolzaadolie, dijonmosterd, olijfolie, sjalot en suiker

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Raapjes

Ingrediënten:
eendenvet, kippenbouillon, raap en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Piquillo's

Ingrediënten:
cayennepeper, olijfolie, paprikasap, piquillos en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersenjam

Ingrediënten:
appelpectine, kersen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Crumble en puree van gemberkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, lichtbruine basterdsuiker, bloem, boter, ei, gemberpoeder, molasse, natriumbicarbonaat en piment

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide