Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: