We hebben 50 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis uit Blik , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Nederlands
Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Vis uit blik is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Kookinspiratie voor alle vis uit blik, van tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines. Naast de 65 heerlijke gerechten laat Bart van Olphen je ook kennismaken met de vissers. Ze vissen met respect voor de natuur. En ook als consument draag je positief bij aan de visstand en vistechniek door duurzame ingeblikte vis te kopen. Dat je hierbij niets aan smaak hoeft in te boeten, merk je snel genoeg!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Vis uit Blik
Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakbanaan, bieslook, bloem, cayennepeper, krabvlees, limoen, mangochutney, mayonaise, ui en zonnebloemolie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroen, ei, gember, kerrie, kippenbouillon, kipper, koriander, lente ui, papadums, peterselie, ui, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, gerookte makreelfilet, kippenbouillon, olijfolie, pijnboompitten, prei, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bimi, chilisaus, makreelfilet, preischeuten, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, ui en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, dijonmosterd, gerookte makreelfilet, granny smith, olijfolie, peper, rode biet, rode wijnazijn, sjalot, worcestershiresaus, zoetzure augurk, zout en zure room
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, gnocchi, melk, peterselie, salie en witte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ajvar mild, mayonaise, olijfolie, paprika, rode ui, tijmblaadjes, tonijn in blik, wraps, zout, zoute kappertjes en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, dunne crackers, kikkererwten, knoflook, limoen, olijfolie, peper, rode ui, sardines, sesamolie, zeezout en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, dunne crackers, limoensap, mayonaise, olijfolie, sardines, witte bonen, zeezout, zongedroogde tomaat en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, jonge venkel, krabvlees, limoensap, mayonaise, romaine sla, sinaasappel, sucrines, witte peper en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, zuurdesembrood, lente ui, mayonaise, zalmfilet en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 50 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021557175
ISBN10
9021557177
Andere uitgaven
9789021562957