Bart van Olphen

We hebben 20 boeken van Bart van Olphen waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart van Olphen? Registreren is gratis!

Boeken van Bart van Olphen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bart van Olphen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met papas en mojo

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Crostini met sardines

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Gerookte makreel met gestoofde prei

Ingrediënten:
dijonmosterd, dragon, gerookte makreelfilet, kippenbouillon, olijfolie, pijnboompitten, prei, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Tonijncrème mille-feuille

Ingrediënten:
crème fraîche, mayonaise, rode ui, rozemarijnnaaldjes, tonijn in blik, trostomaat, wasa thin crisp rozemarijn crackers, witte peper, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pitabroodje met tonijn - aioli, ontbijtspek en avocado

Ingrediënten:
avocado, bosui, cherrytomaatjes, citroen, brood, grof zeezout, knoflook, mayonaise, olijfolie, ontbijtspek, pitabroodje, tonijn in blik, witte peper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pekingmakreel

Ingrediënten:
gember, gerookte makreelfilet, hoisinsaus, komkommer, lente ui, mango en sucrines

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Aardappelpreisoep met rode zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ijsblokjes, kippenbouillon, prei, rode puntpaprika, witte peper, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Makreel met waterkers

Ingrediënten:
aardappel, dijonmosterd, makreelfilet, olijfolie, preikiemen, waterkers, witte peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bart van Olphen