Bart van Olphen en Daniel Patriasz - Werken met vis

Werken met vis

Een boek van Bart van Olphen en Daniel Patriasz

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Werken met vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stap-foto’s
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten

Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette Van Olphen zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken. Na Fish Tales, bekroond met de Gourmand Best Cookbook of the World Award, volgde Het Nederlands viskookboek. Voor dit boek ontving hij naast de Gouden Tulp, de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar, een Gourmand-nominatie en is hij genomineerd voor Kookboek van het Jaar.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken