Zalmtartaar met een zacht gekookt ei en lente-ui

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 76 in Vis uit Blik .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zelfgemaakte mayonaise

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

gepaneerde kip met groene mayonaise

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Burger van zwartgeblakerde tofoe met ingemaakte radijsjes, zwarte mayonaise en gebakken ei

Een recept uit Martin Nordin, Kathy Kimbell en Li Söderberg - Groene burgers

Zuurkoolkroketjes Met Gin Mayonaise

Een recept uit Bas Robben - Zuur