Gegrilde coquilles, aardappelvinaigrette en kaviaar

Je vindt dit recept op pagina 15 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Venus op je bord

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Scallop and White Chocolate Tartare

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Sint-jakobsvruchten met gerookte zalm

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Sint-Jacobsschelpen op de manier van Barbara

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren