Wilma Van Grinsven-Padberg - Olijfolie

Olijfolie

Het naslagwerk

Een boek van Wilma Van Grinsven-Padberg

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Olijfolie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.

  • Werkelijk álles wat je altijd al wilde weten over olijfolie in een nieuwe, uitgebreide editie

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken