Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Meer brood uit eigen oven

Een boek van Levine van Doorne

We hebben 49 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Meer brood uit eigen oven, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. Verder werkt Levine uitsluitend met eerlijke en goed verkrijgbare ingrediënten.
Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze.

In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Meer brood uit eigen oven

Een greep uit de 49 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Levientjes

Ingrediënten:
donkere rozijnen, droge gist, gele rozijnen, koekkruiden, pecannoten, tarwebloem, tarwedesem, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Vlechtbrood

Ingrediënten:
droge gist, eigeel, honing, moutmeel, tarwebloem, tarwedesem, volkorenmeel, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Appelvlaaitjes

Ingrediënten:
appels, blauwe rozijnen, broodjes, citroen, droge gist, ei, gemberpoeder, boter, kaneel, kardamompoeder, koffieroom, maïzena, oranjebloesemwater, poedersuiker, rietsuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Feestbrood met amandelspijs

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, amandelschaafsel, amandelspijs, water, droge gist, glazuur, ei, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelextract, sinaasappelsap, tarwebloem, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Focaccia

Ingrediënten:
droge gist, grof zeezout, olijfolie, parmezaanse kaas, semolina, tarwebloem, tomaten, verse rozemarijn en water

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Kaas-tomatenbrood

Ingrediënten:
droge gist, emmentaler, gedroogde tomaten, olie, parmezaanse kaas, semolina, tarwebloem, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Toon alle 49 recepten in dit boek