Wilma Van Grinsven-Padberg - Olijfolie

Olijfolie

Het naslagwerk

Een boek van Wilma Van Grinsven-Padberg

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Olijfolie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt!

In haar boek, Olijfolie, deelt olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg haar kennis over en liefde voor olijfolie. In haar boek ging ze op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg. Hoe wordt olijfolie gemaakt en hoeveel soorten zijn er? Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude? Hoe moet je olijfolie proeven en gebruiken? Hoe herken je een goede olijfolie? En een slechte?

Dit alles en nog veel meer vind je in dit boek, aangevuld met enkele overheerlijke en verrassende recepten!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken