Salade van oesters met gemarineerde zalm en witloof

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 44 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Garganelli con anguilla affumicatene finocchio - Pasta met gerookte paling en venkel

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Tartaarsaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Lamskoteletjes met kruidenboeketjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Azijn met bieslook

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe