Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
M. Paesbrugghe
We hebben 5 boeken van M. Paesbrugghe waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Paesbrugghe? Registreren is gratis!
Boeken van M. Paesbrugghe
Recepten van M. Paesbrugghe
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Noedels met basilicum en langoustines
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, pasta, knoflook, langoustines, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tomaten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Blini variaties
- Ingrediënten:
- blini, garnaaltjes, ei en groene asperge
- Keuken:
- Russisch
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Goulasj
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Sorbet o.b.v. ijsthee
- Ingrediënten:
- ijsthee en suikersiroop
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / ijs
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Omelet met spinazie
- Ingrediënten:
- boter, ei, peper, spinazieblaadjes en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Milanese asperges
- Ingrediënten:
- asperges, boter, eigeel en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Flan van paling en spinazie
- Ingrediënten:
- beurre blanc, boter, citroensap, ei, gebakken paling, groene tuinkruiden, nootmuskaat, peper, room, sjalot, spinazie, visfumet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche / vis
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Flensjes met kruiden
- Ingrediënten:
- boter, olie, ongezoet flensjesbeslag en verse tuinkruiden
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Hazenpastei
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, ei, foie gras, hazenfilet, hazenlever, hazenvlees, laurier, peper, pistaches, sjalotten, spek, tijm, varkensvet, vierkruidenmengsel en zout
- Soort:
- wild / varkensvlees / pastei
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Consommé traditionelle
- Ingrediënten:
- eiwit, laurier, peterseliestengels, prei, selderij, snoekvlees, visfumet, wijtingvlees en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Scampi met curry
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, droge witte wijn, kerrie, kervel, knoflook, kokosmelk, kokosschilfers, laurier, peper, room, scampi, tijm, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gestoofde niertjes
- Ingrediënten:
- aardappel, champignons, niertjes, spek en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / orgaanvlees
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Crème brûlée
- Ingrediënten:
- cassonadesuiker, eidooier, kristalsuiker, room en vanillestokjes
- Keuken:
- Frans / Brits
- Soort:
- pudding / vegetarisch
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kaassoufflé
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soufflé / vegetarisch
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gestoofde witloof
- Ingrediënten:
- boter, bruine bouillon, groente, peper, suiker, water, witloof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stoofgerecht
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip met bakbanaan
- Ingrediënten:
- banaan, banaanbeignet, bloem, boter, braadkip, droge witte wijn, gebakken banaan, groene kruiden, kerriepoeder, kippenbouillon, kokospoeder, laurier, peper, rijst bij kip met bakbanaan, room, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Salade van maatjesharing
- Ingrediënten:
- appel, dille, aardappel, jonge haring, maatjesharing, peper, room en voorgerecht
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- salade / vis
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Perensalade Guerard en croute
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bruine gevogeltejus, kippenborst, peer, port en spinazie
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- salade / gevogelte
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Salade van oesters met gemarineerde zalm en witloof
- Ingrediënten:
- azijn, bieslook, oesters, olie, peper, sjalot, witlof, zalm, zout en zure room
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis