In court-bouillon gepocheerde zalm

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 81 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Gang:
buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gesauteerde aardperen met knoflook en laurierblad

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Chiliazijn

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Marinade bij sauerbraten

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Gekookt zwijn

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen