Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno

Je vindt dit recept op pagina 760 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Deeg voor verse pasta (basisrecept) - pasta all'uovo (ricetta base)

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Handig pastarecept

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Geel pastadeeg

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Reszelt tészta - Geraspte deegwaar

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten