Tartaar van het mes
vlees, vis, groenten, fruit
We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Tartaar van het mes , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.
Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tartaar van het mes
Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: doradefilet, limoensap, mayonaise, olijfolie, roze peperbessen, sjalot en verse kervel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, golden delicious appel, olijfolie, verse dille en zalmfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cornichons, eidooier, ierse whiskey, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rivierkreeft, rundergehakt en sjalot
Keuken: Frans / Iers
Soort: vlees
Ingrediënten: cornichons, ketchup, eendenlever, rundergehakt en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: cornichons, eendenfilet, eendenlever, gerookte eendenborst en uienconfituur
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, frietaardappel, laurierblad, olijfolie, paprika, slagroom, tomaat, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bieslook, cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundergehakt, sjalot en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleu d‘auvergne, cornichons, eidooier, ketchup, mager rundvlees, rundergehakt, sjalot en walnoten
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: cornichons, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsschnitzel, kappertjes en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: avocado, citroen, gerookte zalm, limoensap, olijfolie, sjalot, ui, verse basilicum, verse bieslook, verse dille, verse kervel, verse peterselie, verse tuinkruiden en zalmfilet
Ingrediënten: coquille, granaatappel, granny smith appel, truffelolie en wasabi
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, cacao, cornichons, ketchup, rundergehakt, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot en suiker
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: cornichons, eidooier, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en verse basilicum
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: kerstomaat, mozzarella, olijfolie, pesto en venkel
Keuken: Frans
Soort: salade / groente
Ingrediënten: aardbei, ananas, appel, citroensap, kaneelpoeder, kruidnagel, peer, rietsuiker, rode wijn, verse muntblaadjes en witte rum
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: citroensap, kappertjes, olijfolie, rode tonijnfilet, sjalot, verse kervel en zwaardvis
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 32 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430861
ISBN10
9461430868