Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ei, eigeel, spinazie, knoflook, tarwebloem, tomatensaus, verse ricotta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eierdooier, kaneel, malvasia, reuzel, sinaasappelzest, suiker en vino cotto
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, bloemkool, droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, laurierblad, olijfolie, sultana rozijnen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: geit, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, fijn zeezout, peterselie, water, zeebaars en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bloem, boter, citroenzest, ei, honing, rum, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, broodkruim, eierdooier, eiwit, knoflook, peterselie, siciliaanse pecorino, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, caciocavallo, citroensap, gevogeltebouillon, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, fijne suiker, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rozijnen, tomatensaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, bottarga, citroensap, olijfolie, peper, peterselie en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, citroen, citroenzest, ei, eigeel, peer, pistachenoten, poedersuiker, rum, suiker, vanillepeul en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, ei, licht bier, peper, radicchio, zonnebloemolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, grof zeezout, palamito, peper en sinaasappelsap
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: abrikoos, bakpoeder, bloem, boter, citroenzest, droge biscuits, ei, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: alcohol, citroen, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, parmigiano reggiano, peper, room, steranijs, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, paprika en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge paddestoelen, droge witte wijn, ei, eigeel, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, salieblaadjes, sinaasappelzest, sjalot, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, perzikvruchtvlees, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, olie, olijfolie, parmigiano reggiano, pecorino sardo, prei, snijbiet, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 248 recepten in dit boek