Carciofi ripieni (gevulde artisjokken)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken met pecorino

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Strudel uit de moestuin

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Artisjokken met kaas

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Dip van artisjokken, ingelegde citroen, Parmezaanse kaas en knofook (of niet)

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs