Remoulade van gerookte makreel, rode biet, granny smith en augurk

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 94 in Vis uit Blik .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoet En Zout

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Koude spaghetti met tonijn en bieslook

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Makreeltartaar met bieslook en yoghurt

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brood met ricotta en bieslook

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten