Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een boek van Rianne Buis

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 1 - Vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

uit 1997

hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Rianne Buis en nog 4 anderen

fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en anderen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zwaardvis ´en papillote´

Ingrediënten:
champignon, citroensap, olijfolie, peper, rode ui, verse rozemarijn, vloeibare honing, zout en zwaardvissteak

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegrilde zwaardvis met pepersaus

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fraîche, droge sherry, mosterd, olijfolie, roze peperbessen, sjalot, zout, zwaardvis en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tapenade-sandwich

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, roomkaas, sla, tonijn in olie, versgemalen zwarte peper, wit casinobrood en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Brunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalentartelettes

Ingrediënten:
bloem, ei, garnalen, peper, slagroom, verse bieslook, visfond en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige taart
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Recept uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pernodsaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, majoraan, pernod, sjalot, tomaat, verse selderij, visfond en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / warme sauzen
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Russische zalmpastei - coulibiac

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, peper, sjalot, ui, verse dille, verse roomkaas, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Oesters naturel

Ingrediënten:
citroensap, oesters, sjalot en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, olie, verse dille, verse peterselie, visbouillon, witbrood en zalmfilet

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 84 recepten in dit boek