AH eetboekenreeks 1 - Vis
We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 1 - Vis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
uit 1997
hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Rianne Buis en nog 4 anderen
fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en anderen
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 2 jaar geleden door Mark Schermer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 1 - Vis
Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, tabasco, verse basilicum, vleestomaat en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout
Keuken: Belgisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge sherry, mosterd, olijfolie, roze peperbessen, sjalot, zout, zwaardvis en zwarte peperkorrels
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bladselderij, boter, marinade, olijfolie, peper, provenaalse marinade, tomaat, ui, wijtingfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge mousserende wijn, droge vermout, peper, scholfilet, sjalot, verse kervel, visbouillontablet, visfond en zout
Keuken: Belgisch / Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, prei, sjalot, slagroom, soepgroenten, spinazie, visbouillontabletten, winterwortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovis uit blik, boter, ei, kerstomaat, peper, roomkaas en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, citroensap, koolvisfilet, olie, rode spaanse peper, thaise rode currypasta, verse koriander, visbouillontablet, witte boterham en zout
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, gemalen kaneel, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, sambal, sinaasappel, spaanse peper, trostomaat, verse koriander, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bosui, cocktailgarnalen, droge witte wijn, fruits de mer, groene paprika, italiaanse kruiden, kabeljauwfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, prei, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkel, verse bieslook, visfond en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode spaanse peper, verse koriander, walnoten, zalmmoot en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: avocado, bloem, boter, citroensap, nacho's olé's, olie, paprikapoeder, peper, rode ui, scholfilet, tabasco, trostomaat, verse koriander en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, koolvisfilet, kruimige aardappel, olijfolie, paneermeel, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aquavit, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalmforel, melk, suiker en tomaat
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, cocktailgarnalen, djahé, droge sherry, groene asperge, knoflook, kruidenbouillontablet, maïzena, mie, sojasaus, suiker, tabasco, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
1 notitie
Ingrediënten: bloem, boter, grove mosterd, kabeljauwfilet, olijfolie, peper, slagroom, suiker, witlof en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, kappertjes, limoen, olie, prei, roomboter, tagliatelle, verse bieslook, peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, spinazie, tongfilet, verse bieslook en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 84 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar