AH eetboekenreeks 1 - Vis
We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 1 - Vis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
uit 1997
hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Rianne Buis en nog 4 anderen
fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en anderen
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 3 jaar geleden door Mark Schermer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 1 - Vis
Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladgelatine, boter, courgette, droge witte wijn, gerookte paling, gerookte zalm, olie, peper, prei, tagliatelle, verse bieslook, verse kervel, visbouillontablet, visfond, voorgeweekte stokvis, zalmfilet, zout en zure room
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: gerookte zalm, komkommer, mayonaise, peper, verse bieslook, zalmmousse, zout en zure room
Keuken: Europees
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aardappelmeel, bleekselderij, eidooier, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, laurierblad, parmezaanse kaas, pernod, prei, saffraan, sinaasappel, steranijs, stokbrood, tabasco, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, verse basilicum, verse tijm, visbouillon en visfilet
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovispasta, boter, citroenrasp, kappertjes, knoflook en zwarte olijven zonder pit
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: chips, crème fraîche, handappel, laurierblad, nieuwe haring, peper, vastkokende aardappel, verse bieslook en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroen, doperwten, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, risottorijst, rivierkreeftjes, rode spaanse peper, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, visfilet, visfond en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Ingrediënten: sjalot, tuinkers, verse dille, verse peterselie, peper, zalmfilet en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Ingrediënten: azijn, bloem, groene paprika, maïzena, medium sherry, scholfilet, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aquavit, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalmforel, melk, suiker en tomaat
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode-wijnazijn, sliptong, ui, vloeibare honing en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte heilbot, gerookte paling, melk, peper, suiker, verse bieslook, verse dille, zalmeitjes en zout
Keuken: Russisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode spaanse peper, verse koriander, walnoten, zalmmoot en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bosui, garnalen, kippenbouillontablet, knoflook, komkommer, peper, verse dille, yoghurt en zout
Keuken: Brits
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, ei, rivierkreeftjes, slagroom, tabasco, witvisfilet en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge mousserende wijn, droge vermout, peper, scholfilet, sjalot, verse kervel, visbouillontablet, visfond en zout
Keuken: Belgisch / Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frisee, knoflook, limoen, lollo rosso, olie, scampi en verse koriander
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, gemalen kaneel, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, sambal, sinaasappel, spaanse peper, trostomaat, verse koriander, zalmfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, cocktailgarnalen, gemberpoeder, kabeljauwfilet, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, koenjit, mangochutney, rode peper, roomboter, slagroom, tomatenpuree, ui en verse koriander
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado, bloem, boter, citroensap, nacho's olé's, olie, paprikapoeder, peper, rode ui, scholfilet, tabasco, trostomaat, verse koriander en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 84 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar