Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een boek van Rianne Buis

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 1 - Vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

uit 1997

hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Rianne Buis en nog 4 anderen

fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en anderen


Aantekeningen bij dit boek

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Huzarensalade van Hollandse Nieuwe

Ingrediënten:
chips, crème fraîche, handappel, laurierblad, nieuwe haring, peper, vastkokende aardappel, verse bieslook en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijnsalade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, bleekselderij, ei, groene paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, sla, tomaat, tonijn uit blik, peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met rivierkreeftjes en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, groene lasagne, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeftjes, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis en zalmeitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte heilbot, gerookte paling, melk, peper, suiker, verse bieslook, verse dille, zalmeitjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijn met paksoi en kruidenpanade

Ingrediënten:
citroensap, eiermie, knoflook, olijfolie, paksoi, peper, sojasaus, tonijntournedos, verse basilicum, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmtimbaaltje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, olijfolie, sjalot, waterkers, zalm en zeezout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Jambalaya

Ingrediënten:
cayennepeper, chorizo, garnalen, groene paprika, ham, kippenbouillontablet, knoflook, langkorrelrijst, olie, sugar snaps, ui, verse peterselie en vleestomaat

Keuken:
Creools
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zwaardvis ´en papillote´

Ingrediënten:
champignon, citroensap, olijfolie, peper, rode ui, verse rozemarijn, vloeibare honing, zout en zwaardvissteak

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Romige vis-garnalencurry

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, cocktailgarnalen, gemberpoeder, kabeljauwfilet, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, koenjit, mangochutney, rode peper, roomboter, slagroom, tomatenpuree, ui en verse koriander

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tongrolletjes met spinazie en zalm

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, spinazie, tongfilet, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gerookte markeel quiche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gerookte makreel, kaas, melk, peper, ui, zaanse mosterd en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Toon alle 84 recepten in dit boek