Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmtimbaaltje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, olijfolie, sjalot, waterkers, zalm en zeezout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / voorgerecht uit Spanje:

Koude groentesoep gazpacho

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, knoflook, komkommer, medium sherry, olijfolie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Kip met sinaasappel en munt

Ingrediënten:
boter, handsinaasappel, kipfilet, medium sherry, peper, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Huzarensalade van Hollandse Nieuwe

Ingrediënten:
chips, crème fraîche, handappel, laurierblad, nieuwe haring, peper, vastkokende aardappel, verse bieslook en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gerookte markeel quiche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gerookte makreel, kaas, melk, peper, ui, zaanse mosterd en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spanje:

Sinaasappelsalade

Ingrediënten:
avocado, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, handsinaasappel, peper, rode ui, rode-wijnazijn, suiker, verse munt, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Provençaalse salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, haricots verts, krieltjes, olie, peper, rode-wijnazijn, sjalot, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Sinaasappelcrème - crema de naranjas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eierdooier, handsinaasappel, melk, slagroom, vanillesuiker en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Alle recepten van Rianne Buis