Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Chorizo in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, rode wijn en stokbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeevruchtenpaella

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwten, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, risottorijst, rivierkreeftjes, rode spaanse peper, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, visfilet, visfond en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pasta met gerookte zalm en kappertjes

Ingrediënten:
crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, kappertjes, limoen, olie, prei, roomboter, tagliatelle, verse bieslook, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Pollo al ajillo

Ingrediënten:
cognac, kippenbout, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van rijst met pesto

Ingrediënten:
bosui, citroen, groene pesto, groentebouillontablet, langkorrelrijst, olijfolie, overjarige kaas, pecannoten, peper, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Alle recepten van Rianne Buis