Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Thaise kokosgroenten

Ingrediënten:
broccoli, groentebouillontablet, knoflookbieslook, kokosmelk, laos, limoensap, rode peper, roerbakolie, thaise groentemix, verse koriander en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spanje:

Geroosterd tomatenbrood

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, landbrood, tasty tom tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Oesters in gelei

Ingrediënten:
crème fraîche, imitatiekaviaar, oesters, verse bieslook en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Vispaté

Ingrediënten:
boter, ei, rivierkreeftjes, slagroom, tabasco, witvisfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Toscaanse salade

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ciabatta, courgette, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode ui, rode-wijnazijn, slamelange, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Rianne Buis