Rianne Buis - Griekenland - Hét kookboek

Griekenland - Hét kookboek

Een boek van Rianne Buis

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Griekenland - Hét kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hét complete kookboek over de Griekse keuken!

Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!


De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.

Op ruim 400 pagina’s worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.

Rianne Buis heeft zelf jarenlang op Kreta gewoond en zich uitgebreid verdiept in de culinaire verschillen per regio, de eetgewoontes, het gebruik van bepaalde ingrediënten, tradities en feesten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken