- Het kookboek van Tip Culinair

Het kookboek van Tip Culinair

kooktechnieken, ingredieenten en recepten uit alle windstreken

Een boek van

We hebben 508 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het kookboek van Tip Culinair, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het tijdschrift Tip Culinair is al jarenlang toonaangevend op het gebied van koken en culinair genieten in Nederland. Het werd dan ook tijd voor een groot Tip Culinair kookboek. Zo’n boek dat je na verloop van tijd in steeds meer huishoudens ziet en dat er vervolgens vele jaren lang niet meer is weg te denken. Dat boek hebt u nu in handen.

Het kookboek van Tip Culinair is een waar handboek voor de liefhebber van lekker koken en lekker eten. Het bevat maar liefst 521 bijzondere recepten uit alle windstreken én een schat aan heldere informatie over kooktechnieken en ingrediënten en andere culinaire wetenswaardigheden.

Het is bovendien een gebruiksvriendelijk boek. Eenvoudige en snel te bereiden recepten worden afgewisseld met gerechten die wat bewerkelijker zijn, maar die door de heldere presentatie, de fraaie opmaak en illustratie en de stap-voor-stapbenadering voor iedereen met enig gevoel voor koken ‘a piece of cake’ worden.

Kortom: Het kookboek van Tip Culinair is een boek om lekker in te lezen, om heerlijk uit te koken én om iedere dag weer van te smullen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het kookboek van Tip Culinair

Een greep uit de 508 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eend au poivre

Ingrediënten:
boter, cognac, courgette, crème fraîche, eendenborst, frituurolie, kalfsfond, knolselderij, margarine, olie, rode wijnazijn, sjalot en zwarte peperkorrels

Toon alle 508 recepten in dit boek