Monika Linton - Brindisa

Brindisa

Een boek van Monika Linton

We hebben 280 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Brindisa, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona. Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek Brindisa een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar
oneindige variatie.

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamón ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Monika Linton is de oprichtster van het internationale bedrijf Brindisa, dat
sinds bijna 30 jaar Spaanse kaas, ham en honderden andere Spaanse etenswaren
verkoopt in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Brindisa verkoopt zowel
online als offline aan restaurants en particulieren, organiseert workshops en
heeft verschillende tapasbars in Londen en Barcelona.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Brindisa

Een greep uit de 280 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Liebre con lentejas - Gestoofde haas met linzen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, cognac, groene paprika, haas, hazenbloed, hazenlever, kippenlevers, knoflook, kruidnagels, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, quindillapaprika, rode wijnazijn, sjalot, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Albóndigas - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Toon alle 280 recepten in dit boek