Monika Linton - Brindisa

Brindisa

Een boek van Monika Linton

We hebben 280 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Brindisa, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona. Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek Brindisa een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar
oneindige variatie.

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamón ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Monika Linton is de oprichtster van het internationale bedrijf Brindisa, dat
sinds bijna 30 jaar Spaanse kaas, ham en honderden andere Spaanse etenswaren
verkoopt in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Brindisa verkoopt zowel
online als offline aan restaurants en particulieren, organiseert workshops en
heeft verschillende tapasbars in Londen en Barcelona.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Brindisa

Een greep uit de 280 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Bonito escabeche Barrera - Ana Barrera's escabeche

Ingrediënten:
atlantische bonito, avocado, bloem, chardonnay, chardonnayazijn, citroen, fregattonijn, knoflook, kruidnagels, laurier, mango, melva, olijfolie, peperkorrels, pimenton de la vera dulce, rode piquillopaprika, russische salade, saffraandraadjes, sinaasappel, spaanse makreel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Xatósaus

Ingrediënten:
baguette, blanke amandelen, broodstengels, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peterselie, sherryazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Caldereta de cordero de la pastora - Gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cognac, groene paprika, guindilla paprika, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, pimenton picante, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Coca de yogur - Yoghurtcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, vanille-extract en yoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Taartbodem voor flaó

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Pato con peras calabaza - Eend met peren en flespompoen

Ingrediënten:
amandelen, anijsster, eendenborst, eendenbout, eendenvleugel, flespompoen, hazelnoten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, peren, peterselie, rode port, suiker, toast, tomaat, witte ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Ajo blanco - Amandel gazpacho

Ingrediënten:
blanke amandelen, knoflook, olijfolie, oud witbrood, sherryazijn, witte druiven, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Estofat de buey amb chocolata - Catalaanse runderstoof met chocolade

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, botifarraworst, buikspek, cata, droge sherry, knoflook, laurier, majoraan, nieuwe aardappel, olijfolie, peterselie, pure chocolade, runderstoofvlees, tijm, ui, varkenssaucijsjes, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / rundvlees
Toon alle 280 recepten in dit boek