Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 436 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaasfondue van versgeraspte schapen-, koemelk- en geitenkaas

Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Top 5: best gelezen artikelen van december

Een recept uit Isabel

Kerstkapoen - capón de vanidad

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Top 5: best gelezen artikelen van december

Een recept uit Isabel