Monika Linton

We hebben één boek van Monika Linton waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Monika Linton? Registreren is gratis!

Boeken van Monika Linton

Recepten van Monika Linton

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Torrijas - Wentelteefjes

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneelpoeder, kaneelstokje, melk, olijfolie, oud briochebrood, oud casinobrood, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / voorgerecht uit Brindisa:

Vegetarische Pompoen-kastanjesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, flespompoen, groentebouillon, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, voorgekookte kastanjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Romescosaus van Montserrat Fruitos

Ingrediënten:
blanke marcona amandelen, boerenbrood, hazelnoten, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, peterselie, pimenton de la vera dulce, tomaten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Chorizo con judiones y tomates - Hete chorizo met limabonen en tomaten

Ingrediënten:
bakchorizo, bladpeterselie, cannellinibonen, cherry-tomaat, citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde limabonen, knoflook, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, sherryazijn, spaanse judionbonen, zeezout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Empanada de atún - Tonijnpasteitje

Ingrediënten:
bakkersmeel, chilivlokken, ei, olijfolie, oregano, piquillopaprika, sherryazijn, tijm, tomatensofrito, witte tonijn op olie, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
pastei
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Esquiexada - Catalaanse salade met zoutevis

Ingrediënten:
cherry-tomaat, extra vierge olijfolie, groene paprika, milde ui, olivada, px-sherry-azijn, rode paprika, sjalot, zoutevis en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis
Alle recepten van Monika Linton