Spaanse vleeswarenschotel; lomo embuchado - lichtgerookte varkenslende

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 176 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
tapas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spaanse vleeswarenschotel; cabezado de lomo - lichtgerookte varkenskarbonade

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

wood choices for smoking

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Amerikanische Hot Sauce - Hete Amerikaanse saus

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Gestoomde snippers inktvis in een lichte bouillon

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress