Revueltos de morcilla - Roerei met bloedworst

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 265 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snoekbaars-bloedworst beignets

Een recept uit  - Deutsche Küche

Eenpansontbijt

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bloedworst en knoflook

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ierse pot - irish fry

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I