We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten.
Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Made in Sicily
Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandel, fijne tafelsuiker, honing, kaneel, pistache, sesamzaad en sinaasappelzest
Keuken: Italiaans
Soort: snoep / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, olijfolie, pistache en zwaardvis
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, citroenzest, dextrose, fijne tafelsuiker en sorbetstabilisator
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / sorbet
Ingrediënten: boter, broodkruim, caciocavallo, ei, eiwit, emmentaler, pecorino, schapen-ricotta, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, bosui, gedroogde chilivlokken, gezouten kappertjes, knoflook, olijfolie, prezzemoli e aglio, tomaat uit blik, tomatenpasta, witte wijn, zeezout, zwaardvissteaks, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, broodkruim, citroen, citroenschil, gezouten ansjovisfilet, gezouten kappertjes, knoflookolie, olijfolie, bladpeterselie, zeekat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, caciocavallo, ei, gehaktballen, macaroni, pecorino, rijst en tuma
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, gedroogde funghi porcini, geitenlamsvlees, kippenbouillon, lamsvlees, laurier, olijfolie, prezzemoli e aglio, rode wijn, rozemarijn, ui, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandel, bonitosteak, doperwten, knoflook, munt, olijfolie, sjalot, suiker, witte wijn, witte wijnazijn en yellowfintonijnsteak
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, bucatini, knoflook, linguine, munt, olijfolie, pecorino, spaghetti, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder, pure chocolade en sukadeschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, honing, kaneel, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelrasp, vanillemerg en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde tuinbonen, olijfolie, tuinbonen, ui, venkelzaad, wilde venkel, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bottarga, knoflookolie, olijfolie, bladpeterselie, rode spaanse peper en spaghetti
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: 00-bloem, ei, gist, olijfolie, semolinabloem, suiker en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, eidooier, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, groene olijven, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, bladpeterselie, witbrood, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arboriorijst, bloem, caciocavallo, ei, pecorino, plantaardige olie, runderbouillon, saffraan en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovis-, rozemarijn- en citroensaus, aubergine, bloem, courgette, kerstomaat, lamsvlees van geit of schaap, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rode spaanse peper, sjalot, venkel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: broodkruim, caciocavallo, ei, frituurvet, knoflookolie, oregano, pecorino, suiker, witte wijn en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: amandel, aubergine, caciocavallo, hazelnoten, kalfspens, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, pecorino, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: orgaanvlees
Toon alle 194 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9780062130372
ISBN10
0062130374
Andere uitgaven
9789072975102