Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Made in Sicily

Een boek van Giorgio Locatelli

We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten. Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Made in Sicily

Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cuscus con zuppa di pesce - Vissoep met couscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, kabeljauw, kaneelpoeder, knoflook, knoflookolie, laurier, olijfolie, poon, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, tandbaars, tomatenpuree, ui en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Visbouillon

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, laurier, bladpeterselie, poon en tomaat uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Kaassoufflée

Ingrediënten:
boter, broodkruim, caciocavallo, ei, eiwit, emmentaler, pecorino, schapen-ricotta, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Made in Sicily :

Pignolata - Siciliaanse snoepjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, marsala, sinaasappelbloesemhoning en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, caciocavallo, ei, kippenbouillon en pecorino

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Toon alle 194 recepten in dit boek