We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten.
Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Made in Sicily
Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: brood, olijfolie, olijven, oregano, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: groente
Ingrediënten: garnalen, garnalenbouillon, knoflookolie, olijfolie, pistache, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, spaghetti, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, gezouten kappertjes, groene olijven, olijfolie, prezzemoli e aglio, suiker, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijnazijn en zeebaarsfilet
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflookolie, lamsbouillon, lamsbout, olijfolie, prezzemoli e aglio, schapenbout, tuinbonen, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: groene spaanse zwarte peper, olijfolie en rode spaanse zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, citroenzest, ei, eiwit en fijne suiker
Keuken: Italiaans
Soort: amandelwerk / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, oregano, rode wijn, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: 00-bloem, eidooier, olijfolie, pesto trapanese, semolinabloem en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem, gist, melk, olijfolie, suiker en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, dubbelkoolzure soda, ei, eidooier, fijne suiker, poedersuiker en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, aubergine, caciocavallo, hazelnoten, kalfspens, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, pecorino, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, broodkruim, bucatini, gele rozijnen, gezouten ansjovisfilet, olijfolie, pijnboompitten, saffraan, sardinefilet, strattu, tomatenpuree, ui, venkelzaad, wilde venkel, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: arboriorijst, caciocavallo, ei, kippenbouillon en pecorino
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: kikkererwtenbloem, olijfolie, plantaardige olie, bladpeterselie, zeezout en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: amandel, banketbakkersroom, citroenzest, eiwit, fijne tafelsuiker, gele rozijnen, ricotta en taartdeeg
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: dextrose, eidooier, fijne suiker, ijsstabilisator, invertsuiker, melkpoeder, pistache en volle melk
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, courgette, fijne tafelsuiker, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pruimtomaat, rode wijnazijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, venkel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder en sukadeschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: broodkruim, caciocavallo, gele rozijnen, kalfshaas, laurier, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, prezzemoli e aglio, runderhaas, ui, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, citroensap, garnalen, inktvis, mosselen, olijfolie, bladpeterselie, rode spaanse peper, tomatensaus, ui, venusschelpen, vialone nano-rijst, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Toon alle 194 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9780062130372
ISBN10
0062130374
Andere uitgaven
9789072975102