Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Made in Sicily

Een boek van Giorgio Locatelli

We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten. Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Made in Sicily

Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Snack of tussendoortje uit Made in Sicily :

Torrone - Nougat

Ingrediënten:
amandel, fijne tafelsuiker, honing, kaneel, pistache, sesamzaad en sinaasappelzest

Keuken:
Italiaans
Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cassata Siciliana - Ricotta cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, chocoladechips, fijne tafelsuiker, gekonfijt fruit, maraschino, marsepein, pistache, poedersuiker, ricotta en sponge cake

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Insalata d'estate - Zomersalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, citroenolie, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, groene olijven, kerstomaat, munt, pachinotomaten, rode ui, sperziebonen, tuinbonen, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Castrato con fave verdi - Tuinbonen met lam

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflookolie, lamsbouillon, lamsbout, olijfolie, prezzemoli e aglio, schapenbout, tuinbonen, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cernia alla ghiotta - Kappers, olijf en chilisaus

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chilivlokken, gezouten kappertjes, groene olijven, knoflookolie, olijfolie, prezzemoli e aglio, pruimtomaat, tandbaars, ui, witte wijn, wortel, zeebrasem en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / vis
Toon alle 194 recepten in dit boek