764 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeigroentebouillonknoflookkruidenolijfoliepeperpeterseliepreitijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Provençaalse gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gehakt, parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
azijn, bieslook, druivenpitolie, sjalot en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met zalmforel em komkommer

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaten, witte peper, wittewijnazijn, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Paddenstoelenkaviaar

Ingrediënten:
bieslook, citroen, crème fraîche, knoflook, olijfolie, paddenstoelen en sjalot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Moules A L’escargot

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Ravigote

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan laag acyl, kervel, panko, peterselie, sjalot, vermouth-azijn, volle melk, walnootolie en zeekraal

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bieslook, blauwe aardappel, bloemige aardappel, gevogeltefond, limoensap, olijfolie, peper, sjalot, truffelolie, walnootolie, zeezout en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Groentebouillon met kruiden en groentechips

Ingrediënten:
aardpeer, appelazijn, beukenzwam, bieslook, champignons, citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, fijn zout, groentebouillon, knoflookstengels, roseval aardappel, sjalot, zoete aardappel en zonnewortel

Soort:
soep/bouillon / veganistisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Guacamole alla montali

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, cannellinibonen, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, maïskorrels, rode paprika, sjalot, tabasco en tomaat

Keuken:
Mexicaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Taco met rundertartaar en zeewier

Ingrediënten:
basilicummayonaise, bieslook, harde tacos, knoflookolie, nori, rundvlees, sjalot, sojasaus, tabasco, wakame, worcestershiresaus en zeewier

Keuken:
Belgisch
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis
Haal meer recepten op...