Tomaten
75 verrassende recepten met tomaten in de hoofdrol
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Tomaten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
75 verrassende recepten met tomaten in de hoofdrol Rauw in salades, als een scherpe salsa, gekookt in een rijke saus, uit de oven, zongedroogd… hoe je tomaten ook eet, geen enkel ander ingrediënt is zo veelzijdig. Ontdek meer over deze sappige vrucht en haar toepassingsmogelijkheden. Jenny Linford vertelt het verhaal van de tomaat, van oorsprong tot heden, en laat zien welke variëteiten en zaden er zijn, inclusief oude rassen. Ook geeft ze praktische tips voor het kweken, behandelen, bewaren en laten rijpen van tomaten. Haar passie voor de unieke smaak van de tomaat deelt ze in meer dan 75 recepten vanuit de hele wereld, zowel klassieke als nieuwe. * 75 makkelijke recepten met tomaten * Tomaten zijn gezond, overal goed verkrijgbaar en erg lekker * Met informatie over variëteiten en zaden
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tomaten
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslook, bloem, ei, boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, zout, tomatenpuree, volle melk en zure room
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, citroen, gehakt, parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eendenbouten, gedroogde abrikozen, koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, korianderpoeder, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: basilicum, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, knoflook, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, dragonblaadjes, eidooier, boter, romatomaat, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, gemberpoeder, kruidnagels, mosterdpoeder, passata, peper, selderijzaad, steranijs, zout en wittewijnazijn
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aleppo-pepervlokken, eieren, boter, gladde peterselie, groene paprika, lente-uitjes, olijfolie, tomatenpuree, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Turks
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: gehakt, laurierblad, olijfolie, bleekselderij, suiker, knoflook, tijm, tomaten, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, tomaat, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, droge witte wijn, gehakt, gele paprika, kipdrumsticks, kippendijen, olijfolie, pancetta, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: vis
Ingrediënten: appel, balsamicoazijn, citroen, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, koriander, limoen, maïskolf, mango, paprikapoeder, rode chilipepers, rode ui, knoflook, tomaat, tomaten, versgemalen zwarte peper, vlees, wittewijnazijn en
zout en peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gehakt, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagels, moesappels, tomaat, rode chilipeper, suiker, sultanarozijnen, knoflook, zout, uien, wittewijnazijn en wortel
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, droge witte wijn, linguine, olijfolie, rode chilipeper, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en vers krabvlees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilets in olie, gehakt, kerstomaat, lamslapjes, olijfolie, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, tomaat, amandel, paprikapoeder, venkelknol, zout en zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: baguette, balsamicoazijn, olijfolie, knoflook, tomaten, basilicum, zout en zwarte peper
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie
Soort: frituur / vis
Toon alle 74 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Forte Culinair
ISBN13
9789462501027
ISBN10
9462501025